fredag 17 april 2009

Bodström has done it again!Ja då har enigman Bodström utmärkt sig igen i negativ bemärkelse då han var med och stiftade en lag 2005 som nu får åklagare Hammarstrand att fundera på att åtala alla som skriver ut P-piller till tjejer under 15 år. Kanske dags att åtala alla föräldrar som upplåter ett rum åt en underårig som denne kan ha sex i också medans vi ändå håller på. Samme Bodström känner ju marken brinna under honom så han försvarar sig här och här.

Man kan verkligen fundera på varför detta land som var pragmatiskt när jag och Bodström själva var i denna ålder och hade våra första trevande försök till sex eller var du Thomas en av dom som höll på dig till 18 års åldern? Ingen skulle komma på tanken att åtala någon på 70 talet och hur var vi lyckats gå bakåt trots att vetenskapen om oss homo sapiens gått framåt massvis under samma tid. Våra kusiner bonoboerna har massvis med sex med allt och alla och ingen anser det är fel, eller?

Förklaringen till detta fenomen som säkert kommer att generera massvis med avhandlingar i framtiden stavas statsfeminism eller marxistisk feminism som nu praktiserats av alla riksdagspartier. Marx var han nu befinner måste skratta gott åt detta manschauvinisten som han var, satte på pigan och lämnade barnet åt Engels att ta hand om för han hade ju viktigare saker för sig i världen. Genom Gudruns framgångar på 90 talet spreds sig denna amöba till resten av partierna och nu sitter vi med eländet institutionaliserat överallt i samhället.

Media: AB, AB1, DN, SVD, EX,

Bloggar: Bloggelito, Blackwater, Udda Stenen,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar