torsdag 29 april 2010

Vem kan man lita på?Nu försöker ledningen för Göteborgs kommun två sina händer med att de inget visste och de anmälningar som gjordes var anonyma och då kunde de inget göra. Om man som Wolter skriver anmäler svartbygge på en privatpersons tomt så blir det hus i helvete, så den gubben går inte Annelie. Hon verkar blogga på om blåbär och annat viktigt här. Att sköta pastoratet verkar inte ingå i hennes arbetsuppgifter. Här är en annan kommunpolitiker som inte verkar fatta allvaret utan lyssnar hellre på körsång framförd av galningarna!


En annan (S)tyrd kommun är Oskarshamn som har fått det inte så prestigefyllda priset Sveriges sämst skötta kommun 2000-2009 av Slöso. Rapporten talar om ett moras av dålig budgetdisciplin och i många fall direkt nonchalans för skattebetalarnas pengar. Det dom glömt bort i denna rapport är att kommunen har ett fastighetsbolag Byggebo som varit inblandat i mängder av skandaler genom åren och där surprise surprise före detta VD'n fick hastigt avgå och ordföranden tillika politikern Ulf Nilsson plötsligt fick dåligt hjärta. Tyvärr finns ingen lokal Janne Josefsson även om det finns modiga privatpersoner som river i det hela. lokalpressen är löjligt fega. I Oskarshamn har det varit kaos inom socialnämndens domäner och ordförande vilket av en händelse var samma person som i Byggebo har avgått plus att vice ordförande, den lokalt hyllade Bo Malm fick en fallskärm och gick i förtid.

Att de bara är grädden på moset då alla inom byggbranschen vet att kommunala byggbolag osv är lätta att blåsa är inget annat än stöld av vår gemensamma egendom. Titeln på blogginlägget är en travesti på progglåten och det är alltid så här när det handlar om andras pengar. Då är det inte så viktigt längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar