måndag 27 juli 2009

Ständigt denne Margot


Idag så lägger Timbro fram en rapport där dom belyser EU's propagandamaskin. EU lägger miljarder på denna propaganda och vi betalar för den varken vi vill eller inte. Högste chef och ansvarig är vår egen kommisionär Margot vilket gör det extra märkligt att vi i Sverige inte bättre belyser detta och kanske har synpunkter. Att Påverka kan vi glömma. Detta överlåter hon åt sin egen son, Viktor, som inte nog med att vi betalade all hans utbildning, hon fixade ett jobb åt honom i Bryssel som Lobbyist efter examen på känt nepoti(s)m maner.

EU behöver demokratiseras och Margot hade här kunnat gå i bräschen men har valt elitens väg. På Miljö området har hennes insats varit skral för att utrycka sig milt och tyvärr även på detta område verkar hon mest lulla runt. Dags för pension?

3 kommentarer:

 1. Människor är nepoter (eller vad det kan heta). Vi är oss själv närmast - innebärande att vi krattar för våra barn om vi kan.

  Detta gäller även Margot. Problemet är att hon företräder en ideologi som motsätter sig detta och när det sker en krock med verkligheten blir det jobbigt för alla. Konstigt nog.

  SvaraRadera
 2. Visst är det så, även våra kusiner schimpanserna gör ju så men för offentliga jobb måste det finnas regelverk precis som det gör med mutor vilket detta är, skillnaden är ju bara att i dessa fall utbyts inte pengar utan tjänster och gentjänster men det gör ju inte systemet mindre korrupt.

  SvaraRadera
 3. Komiskt att artikeln publiceras i Sv Dagbladet.
  De får ju själva miljoner i skattepengar för att bedriva moderat opinionsbildning.

  Snacka om att kasta sten i glashus.

  SvaraRadera