lördag 12 september 2009

Bommarna är nere, lamporna blinkar....


men tåget kommer aldrig. Igår så var det nog många i Sverige som satte kaffet i vrångstupen av både förvåning och skratt.

Först incidenten på Gotland där Stockholms länspolismästare, Carin Götblad har ett hemligt hus så hemligt att inga andra än 9 miljoner Svenskar ska veta om det. Nu har hon varit i sitt hemliga hus och hemlat så illa att hon brutit knät och då tryckt på sitt lika hemliga alarm till Säpo som i sin gudomliga vishet, ignorerat larmet precis vad som händer alla oss andra den dagen vi verkligen behöver polisen, dvs inte när dom står i klunga och tar oss bilister för att vi kör 11 kilometer för fort på landsväg, allt i syfte att skaffa pinnar i belöningssystemet eller var det till brasan?

Nu ska tydligen incidenten utredas men varför inte bara polisanmäla Götblad för otillbörligt användande av larm då Säpo knappast kan ha något att göra med hennes brutna knä utan det är sjukvården som man ska ringa till då, Carin, men de brukar inte heller komma vilket många av oss har fått erfara när vi försökt få dom att hämta upp gamlingar som är sjuka att vi inte kan transportera dom själva. Hjulet snurrar men lever hamstern?

Några andra där nog inte alla indianer sitt i kanoten eller alla kottar i granen är det illustra resesällskapet arrangerat av Mehdi Ghezali som togs i det mest oroliga provinsen i Pakistan.
I sällskapet finns en 19 årig kvinna med smeknamnet Crazy Inga och hennes 2 åriga barn som dessutom togs till fånga för bara 2 år sedan i Somalia under liknande omständigheter. Kan det vara en manisk dragning till BDSM och då inte löjliga rollspel utan riktig BDSM med waterboarding och diverse andra onämnbara aktiviteter i de nedre regionerna som gör att dessa människor reser dit IGEN! Att dom är läskunniga tvivlar jag på starkt och kvinnans mor är dessutom välkänd i Sverige och har medverkat i flera debattprogram. vi ser med med spänning emot nästa veckas debatt i SVT och förklaringen till detta. Guantanomo kanske inte var på riktigt men Pakistans säkerhetspolis kommer säkert att visa resesällskapet var skåpet ska stå.
Barnet är det synd om och en polisanmälan borde skickas om där ansvarig kommun ska brännmärkas för att inte ha tvångsomhändertaget barnet.

Några andra ljushuvuden är de två Norrmän som dömts för mord i Kongo där dom var enligt egen uppgift för att reka inför framtida äventyrsrollspel. Jo en sådan aktivitet måste ju bara bli en framtida succe. Jippie alla längtar ju att åka till kanske det mest laglösa området på jordklotet för att leka krig! Troligtvis har dom under sin uppväxt jobbat för mycket med lim.

men har tåget gått?


Media: SVD, DN, SVD1, DN1, AB, EX, SVD2, TV4, AB,

Newsmill: Granska Mehdi, Döm inte,

Bloggar: Gudmundson, Brynte,

5 kommentarer:

 1. Aaaaahhh nu är Du grym. Mehdi vår supersvensk är ju bara på hajk nej hadjj heter det visst. Han har bara en sån där silvakompass som pekar på Mecka. Det var dit han skulle - det säger i alla fall hans föräldrar. Först hamnade han i Somalia/Etiopien och då måste han ha bytt kompass för nu hamnade han i Pakistan. Och inte behöver vi skicka riksregalieplanet efter honom heller. Han hade ju förutom Crazy Inga och sonen en stor penningsumma med sig. Du skall se att han bara är ombud för SIDA - det finns inte ett dårprojekt i världen som SIDA inte sponsrar eller också kommer pengarna från Al Akza Spannmål i Malmö som är nästan lika stora filantroper som SIDA. Låt oss hoppas att packisarna har några West Point-tränade militärer som vet hur man håller huvudet kallt genom att doppa det i vatten då och då, så att matnyttig eldledningsinformation om adressen till den grotta dom skulle till kan tas fram. Det här påminner väldigt om den där välbekanta historien som började i Betlehem - Josef, Crazy Inga och barnet. Tolv var dom ju också. Vad nu igen hette de tolv lärjungarna fast va fan har ryssen där att göra? Nazar (kommer av Nazaret) han kärnvapen? En del av delegationen (den Norska) hade tydligen den gamla kompassen och hamnade i Kongo någonstans. Det handlar väl där om de tre vise männen (fast den tredje dog ju väl under resan jodå visst var en av de tre kungarna mörkhyad dvs AfroAfrikan)?

  SvaraRadera
 2. Om man är ko eller häst, då funkar sjukvården. Veterinären är aldrig men än någon timme bort. Gör alltid hembesök.
  Jag brukar ringa veterinären när barna är sjuka - dom är inte sämre.

  SvaraRadera
 3. Helt underbart skrivet.

  SvaraRadera
 4. Fantastisk blogg, äntligen någonting som är värt att läsa istället för Svd/Dn/AB/Expressen (dvs riksmedia), de är så tjatiga med sin eländigt tillrättalagda journalistik. Jag tror faktiskt att Italien och Ryssland har mer oberoende, undersökande och kritisk journalistik än Sverige.

  SvaraRadera
 5. Kanske dags för straffskatt på prasselmedia som förpestar vår tillvaro med pk nyheter på papper ;)

  SvaraRadera