tisdag 8 december 2009

Parkinsons law applied to the climate convention

Man upphör aldrig att förvånas av världen och i sin enfald trodde man att världen skulle bli klokare nu när vi blir globala och att de riktigt skarpa knivarna skulle styra över oss. Det verkar inte så om man följer COP15.

Först så har alla limousiner tagit slut i Danmark de är nu upp i cirka 1200 stycken som ska ta delegaterna i denna enligt dom själva ödesmättade konferensen om global uppvärmning, de få kilometer mellan lyxhotellen och konferenscentret. Som grädde på moset landar upp till 140 privata jetplan och de är så många att de inte får plats på CPH.

Sedan går USA's EPA ut och säger att CO2 är en farlig gas och att dom själva nu ska dra ner och därmed runda det demokratiska systemet i USA. Grattis till det självmålet EPA och det blixtbelyser ju Parkinsons lag.

"Work expands so as to fill the time available for its completion. "

Det vill säga att byråkrater tar över det demokratiska systemet och vi har ju sett samma sak i Sverige med FRA som drivits av byråkrater inom försvarsdepartementet.

Sedan intervjuade SR i morse chefredaktören på Norrskensflamman och gissa vad han föreslår?
Att vi som kollektiv måste ändra våra levnadsvanor. Vi andra ber en bön och vässar våra vapen att denne person inte får makten någonsin då alla kommunistiska stater har gått från utopier till helvetet på jorden utom för en liten elit.

TV4 drar på mycket om COP15 och deras reporter Åsa Stibner står rosenkindad utomhus och rapporterar glatt om eventet och teamet bakom måste ha ett helvete med att klippa bort alla limousiner som drar förbi.....

Media: DN, SVD, AB, EX,

Andra bloggar: Save capitalism, Ipse cogita, Svensk historia,

3 kommentarer:

 1. Är det inte du som är styrd som gått på Kolgruppens retorik och faktiskt trodde att det fanns en Climategateskandal?
  http://www.youtube.com/watch?v=7nnVQ2fROOg
  Här kommer bevis för att det aldrig var nån skandal.
  Nils Dacke vilket skämt!
  Du är ju lättare påverkad än en femåring!
  Skulle du styra upp! Haha!
  Att det är limosintätt är ju bra det bevisar att många makthavare är där och tar seriöst på klimatfrågan.
  Se ett afrikanskt barn i ögonen och säg att du inte bryr dej om hennes vatten för du vill inte höja skatterna.
  Vilken ledare!

  SvaraRadera
 2. Kära fiskmås årsmodell 76, Jag har precis som de felsta andra "trott" på klimatteorierna då jag först kom i kontakt med dom på ett seminarier men ju mer jag har satt mig in i frågan desto mer skeptiskt har jag blivit. Vi påverkar klimatet visst men frågan är hur mycket.

  När vi nu fokuserar på en lyxfråga för oss i väst precis som svininfluensan är, så hamnar de viktiga frågorna i skymundan som tex. rent vatten, malaria, tuberkulos och utbildning i fattigare länder. Min idol i dessa sammanhang är Hans Rosling oc hans gapminder.org. Kolla gärna in och lär dig lite om dessa frågor.

  SvaraRadera
 3. Seagull, först skall du byta signatur annars finns risken att du inte ses som miljömupp.
  Sedan kan du ta till dig info angående oljetillgången. Ryssland har världens största oljereserv den tar slut inom 30 år. Gläds lösningen är nära. Helt OK om du tror på Gore´s profetior, det råder total religionsfrihet i Sverige, men det är stor skillnad på Er. Den tvingas på andra och den kostar.

  SvaraRadera