torsdag 3 december 2009

Ständigt denne Klas (Eklund)

Jag trodde han hade gett upp ambitionerna att frälsa oss med klimatet den gode Klas Eklund då hans blogg är allt annat än aktiv men ack vad jag bedrog mig!

Han ska istället vara med i TV samtidigt som Köpenhamnskonferensen pågår och här är ett smakprov:Vad ska man säga? Alltid lika kul med hycklare eller personer som gör vad som helst för att vara i rampljuset. Ena stunden extrem kommunist för att snart inta finansdepartementet ihop med gruppen "kanslihushögern". När väl finansmarknaden var avreglerad och i kaos så hoppar man gladeligen över till SEB och låter dom åka på pumpen i Baltikum varav man distanserar sig från SEB och blir adjungerad professor i Lund med klippkort på flyget och en stor CO2 utsläppande hästgård.

Självklart kommer allt att gå åt helvet i Köpenhamn om man ser det från dessa megalomaniers sida då Kina, Brasilien, Indien och de andra snabbväxarna knappast kommer att gå med på ett globalt cap and trade system.

Här är en annan video som förklarar hur ruttet Cap and trade är:

The Story of Cap & Trade from Story of Stuff Project on Vimeo.Klas måste vara med på Sveriges 10 i topp lista över hycklande personer med maktambitioner där förstås Göran Persson leder stort. Inget slår girigbuken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar