onsdag 2 december 2009

Marxisten Birgitta Ohlsson

Denna Marxist förklädd till Folkpartist diskuterade igår genus och jämställdhet med Professor Annica Dahlström som forskar om skillnader i mäns och kvinnors hjärnor. Det intressanta med hela diskussionen är ju egentligen hur liberal Annica Dahlström är i sina åsikter och hur oliberal Birgitta Ohlsson är och hur fula knep hon tar till då hon ligger i underläge hela tiden. Annica hävdar att politiken borde utformas så att alla kan välja fritt efter hur dom själv vill ha det då
könskillnader ej gäller på enskilda individer vilket ju är en självklarhet för alla som har den minsta skolning. Birgitta däremot klumpar gladeligen ihop oss i grupper som den bästa socialist.

Hon hävdar tvärtemot vetenskapen att vi är sociala varelser som formas av vårt samhälle. Precis samma åsikte hade dom i Sovjetunionen där dom trodde att kommunismen kunde omforma människor och att om man bara undervisade människor så skulle de kunna forma idealsamhället. Utvecklingen blev ju precis tvärtom som vi vet och man myntade till och med uttrycket Homo Sovjeticus för detta fenomen.

Hon har ju tidigare spottat ur sig tokroliga saker som här till exempel eller här hos Blogge Bloggelito. Här kommer hon ut som troende i en artikel i dagen. Det är kanske från sin kristna
tro som hon fått sin moraluppfattning ifrån och sin paternaliska syn på andra människor. I dagens samhälle så går tyvärr Marxismen och den konservativa kristna tron hand i hand med repressiv lagstiftning i moraliska frågor.

Så Birgitta, är du liberal eller ansluter du dig snart till den rörelse som dina åsikter egentligen hör hemma hos lysenkosällskapet? Hon bara måste vara en belastning för folkpartiet. Att hon skulle bli minister skulle vara en katastrof för Sverige och alliansen.

Andra bloggare som också identifierat Birgittas janusansikte: Marknadsliberalen, Bard, Sanna Rayman

här är Videon:

2 kommentarer:

 1. Har sällan läst mer ett osakligt inlägg. Hur kan man ens komma i närheten att marxism och konservativ kristen tro skulle gå tillsammans med repressiv lagstiftning.

  Däremot hamnar ofta liberala kristna tillsammans med marxister.....

  Konservativa kristna tar i motsats till mae
  marxister och liberaler sina värderingar från bibeln, som Birgitta Ohlsson.

  Hon "tycker" mer saker och ting. Som jag ser det har hon en egentillverkad kristen tro.

  Därför kommer hon fel och uppfattas av konservativa kristna som hård feminist, som varken bryr sig om de saker som "konservativa" kristna tycker år viktigt, mämnniskovärdet alltså motstånd mot abort, dödshjälp.

  Hon verkar också se familjen som andra feminister, dvs inte som bibeltrogna, som samhällets minsta och viktigaste byggsten.

  SvaraRadera
 2. Tack det samma! Sällan har jag läst ett mer ostrukturerat inlägg. Vad vill du ha sagt?

  SvaraRadera