tisdag 5 maj 2009

Die Übermensch, Frau Birgitta Ohlsson


Nu laddar statsfeministerna om och Elaka Måns aka Professor Månsson som inte tål att en ung kunnig kvinna drar ner hans akademiska brallor till fotknölarna, har anmält hennes doktorsavhandling som "akademisk oredlig". Detta måste vara årets skämt men i den akademiska ankdammen simmar många ankor och då vi har 100% politisk inblandning på sociala området så är det inget att förvånas över.

Men mest schizofren är ju ändå Birgitta Ohlsson som debatterade med Susamme Didollet igår i SR. Hela debatten finns här. Lyssna noga en bit in. Fru Ohlsson som är FP's utrikespolitiska talesperson säger öppet att vårt grannland Tyskland är ett Uland på det feministiska området!!
Jag tappade hakan när jag hörde det. Hur kan man säga något sådant och hur kan det ha gått så snett i vår syn på oss själva som Übermenschen.

Det började redan på 1930 talet och jag har visat med bilder och text hur vi såg på andra människor. Inte så fin historia vi har här och att detta fortsätter bland våra riksdagsledamöter är extra allvarligt. Detta har ju fortsatt långt efter andra världskriget med tvångssterilisering för att ta bort oönskade element ur den Svenska folkstammen.

Ytterligare en bit in i debatten så avslöjar Birgitta ytterligare en trossats. Oskulden för en ung man ska inte ske på en bordell utan med kärlek. Jomenvisst nu får du allt avslöja för oss vanliga dödliga hur detta ska ske. Ska vi inrätta ett nytt institut för svendom och mödomstagning medelst kärlek till skillnad från kompis, nervositet, uppgjort, transgeneration och allt det andra. Kanske dags för lagstiftning även på detta område? Ingen sex utom vid kärlek och absolut inget utomäktenskapligt. Kanske dags för bokbål som under 30 talet i Tyskland. Jag kan berätta för dig att de första böcker Hitler brände handlade just om "omoralisk sex". En trosfrände med andra ord.

Hon säger med tydlighet att vi har 7 partier i riksdagen som står bakom sexköpslagen och nu vid 10 års jubileet så talar man om en skärpning när befolkningen trots massiv opinionsarbete är minst sagt tvehågsna till hela lagen.

Så Birgitta, du är inte liberal, du har anammat Marx teorier översatt från klass till kön. Dags att gå tillbaka till skolbänken, du vet en sådan plats som vi andra som inte har gjort politisk karriär via ungdomsförbund utan måste verkligen plugga och förstå vår omgivning för att klara oss.

Behöver jag nämna att Susanne tvålade till Birgitta så det stänkte om det. Lyssna själva.

Så en fråga till dig Birgitta. Anser du att vi precis som på 30 talet är överlägsna alla andra raser på den här planeten?


Prasselmedia: AB, SR, DN, SVD,

Bloggar: Bloggelito, Hanna Wagenius, Bard, Louise p, Louise P2, Axess blogg, Bodström, Motpol,

5 kommentarer:

 1. Bra skrivet. Du har helt rätt i att det finns en otäck och totalitär människosyn hos förbudsförespråkarna. Snart kommer svenska män att kastas i fängelse för att ha ingått frivilliga avtal med andra vuxna människor. När ska EU och Europarådet för mänskliga rättigheter protestera?

  SvaraRadera
 2. _Das_ Übermensch.

  SvaraRadera
 3. Ugh, ad hominem in absurdum... Det enda du saknade var att Birgitta precis som Stalin äter potatis...

  SvaraRadera
 4. Knappast. Historien kommer att ge mig rätt. Hur kan någon som kalla sig liberal samtidigt anamma marxistik feminism, förklara det för mig.

  SvaraRadera