onsdag 6 maj 2009

Kulturberikarna inom Sverigedemokraterna


Så nu ha dom släppt sin EU val plattform och tagit fram en affisch som anspelar på sitt politiska budskap. Problemet är att denna bild är tagen i Dacke country närmare bestämt utanför Stensjö by i Småland och vi har aldrig gillat utsocknes folk. Hade vi vetat att dom skulle kommit hit hade vi stoppat dom. Vi är stolta över vår linjeavel som gör att vi alla har 11 tår.

Vi har aldrig glömt det svek som Skåningarna ( egentligen danskar ) gjorde mot oss för 500 år sedan när Wasa satte kniven i oss med Skåningarnas goda minne. Nu har detta judasparti kallat Sverigedemokraterna valt en halvskåning till partiledare, dessutom med förnamnet Jimmie. Importerat namn från rasblandingarnas mekka USA, tvi vale! Att han inte bytt till det mera passande Tor eller Oden men ta för guds skull inte namnet Thoralf, det har vi reserverat för galten hemma. Varför inte byta namn till Haraldur, er nya idol från Färöarna? Denne Jimmie verkar i socknen Sölvesborg som inte har någon hög ranking inom näringarna och dessutom ligger granne med jumbon Ronneby. Vad kan detta bero på samtidigt som de är stora Sverigedemokratfästen? Vet ni inte vilket ben ni ska stå på, utveckling eller tradition? Ni kanske aspirerar på att sköta hela Sveriges näringspolitik i en framtida regering?

Nu vill Sverigedemokraterna igen pådyvla oss en främmande religion skapat av en sydlänning från Tyskland vid namn Luther när vi alltid har firat gudstjänsten på Latin och med katolska präster. Fast egentligen är vi ju tveksamma till alla de Abrahamitiska religionerna som inte härstammar härifrån utan från mellanöstern. Så långt härifrån att vi inte ens har det inritat på vår karta och hur smarta kan människorna vara då som kommer därifrån?

Bara för att visa hur fula, ointelligenta och outbildade denna pöbel är från Mellanöstern så visar jag en video med en representant därifrån, Rania tror jag hon heter. Vilket namn är det?
Jag är helt övertygad om att hon läser utantill precis som vår kung, den importerade Carl Gustav från Frankrike. Det går utför med Svea rike! Dags att bryta upp och införa passtvång mellan Småland och Blekinge/Skåne så vi slipper dessa bredkäftade skåningar med en dialekt som mer liknar en grodas!

Media: SVD, Expressen,

9 kommentarer:

 1. Christian Westling7 maj 2009 10:14

  Jag var en av de SD:are på plats och hade väldigt svårt att tro att det var ironi, flera människor vi pratade med instämde med Haldurs hyllning. Även flera självständighetspolitiker vi blev vänner med.
  I vilket fall så var färingarna ett väldigt nationalistisk folk, till skillnad från det oikofobiska Sverige.

  Ganska tramsigt att dra upp det här ett år efteråt. Vi gjorde en feltolkning av en text på främmande språk; skulle det göra oss till sämre politiker? Knappast.

  SvaraRadera
 2. Varför tog ni upp det överhuvudtaget då? Färöarna skulle självdö om inte Danmark hade pumpat in miljarder dit, knappast en förebild.

  SvaraRadera
 3. En rigtig spammer, ham der Christian Westling... Har sikkert ikke en gang læst vores inlæg... Måske kan han heller ikke forstå svensk...?

  Hehehe...

  SvaraRadera
 4. Jag höll på att skriva något riktigt elakt men avstod. Ironi och humor är kanske inte SD's starka sida.....

  SvaraRadera
 5. Vi gillar humor. Dock inte när vi blir dumförklarade.

  SvaraRadera
 6. Läs Mattias Karlsson utmärkta redogörelse beträffande Färöarna, där han i vanlig ordning visar hur svensk media egentligen är, samt det löjliga i Sydsvenskans artikel:

  http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/karlsson/2009/05/07/klarlaggande_kring_faroisk_missuppfattni

  "Summa summarum så blir vi nu hånade i svenska medier för att vi inte genast förstod att ett nationalistiskt tal, hållet av en nationalistisk politiker, på ett språk vi inte behärskar, under ett nationalistiskt nationaldagsfirande i ett nationalistiskt land, egentligen var en antinationalistik satir.

  Beträffande det sistnämnda så kan jag rekommendera Orrenius att faktiskt besöka Färöarna och tala med människorna där på samma sätt som vi gjorde."

  SvaraRadera
 7. Färöarna följer säkert samma lag som överallt på denna planet, ju mer isolerat ett folk är, desto öppnare är dom för andra kulturer så det skulle ju vara kul att åka dit och se med egna ögon.

  SvaraRadera
 8. Sverigedemokraterna missuppfattar ofta såna här mediesammanhang, se bara här;

  http://www.svenskbladet.se/politik/index.php?alias=sverigedemokrater_tog_filminspelning_pa_storsta_allvar.html

  SvaraRadera
 9. Ingen gillar att bli dumförklarad, men med vissa människor och grupper är det ju svårt att låta bli.

  SvaraRadera