måndag 25 maj 2009

Wanja Hoffa-Wedin


Man måste på något underligt vis beundra denna kvinna som klarar av att rida ut det mesta och när hon trängs in i ett hörn så drar hon okunskapskortet och kommer undan med det. Nu har hon och de andra i S-LO frälset varit på styrelse möte i deras eget lyxhotell i Italien där årsmötet av någon outgrundlig anledning alltid är i Maj.

Ska bli intressant hur hon rider ut denna storm.

Tidigare hade hon en intern storm med den från Småland komna Dennis Bäckman som var mycket stursk innan mötet och såg ut som en disktrasa efter. Undra vad hon gjorde med honom?

En annan god fackpamp var Hans Ericsson som också hade en förkärlek till varmare breddgrader. Ulf Nilsson skriver bra om detta i expressen.

Men nummer ett, one, uno var i alla fall Jimmy Hoffa. I hans fall var det inte med ord och maktintriger som han röjde sina meningsmotståndare ur vägen utan med maffians hjälp. Tyvärr för hans del så var svärdet dubbelslipat och han råkade ut för samma medicin själv och försvann spårlöst.

Vad kommer att hända med vår egen järnlady?

Media: Expressen, Expressen1, Expressen2, Expressen3, Expressen4, Expressen5, Expresssen6, SVD,

4 kommentarer:

 1. Det står upp i halsen och rinner ur öronen,när man läser om allt mygel. Moral är ett utrotningshotat ord i dag. Och ändå sitter dom kvar !! Man mår illa.

  SvaraRadera
 2. Tänker på Magnus Ugglas låt "Man mår illa" ;) tjja vad ska man göra, man kan ju inte gå omkring och vara arg när vädret är så här bra och tiden mellan hägg och syren är ju oerhört vacker. Hon har ju förlorat all trovärdighet bland allmogen så de enda som stöttar henne är ju de närmaste och hon blir allt mer isolerad dvs klassiskt scenario för en makthavare.

  SvaraRadera
 3. Hasse Ericsson, det var en riktig fackpamp det! Björn Rosengren var ju inte långt efter heller. Och nu har vi Vanja! Hon belönas säkert precis som Rosengren med en ministerpost ska du se! Det ser nog Måååna till när det blir dags. Hasse Ericsson hann ju lägga näsan i vädret innan han fick chansen att bli minister...

  SvaraRadera
 4. Hoffa la näsan i vädret med eller var det rätt ner i betongen, ingen vet. Så ska en äkta fackpamp leva, det går utför med världen!

  SvaraRadera