torsdag 14 maj 2009

Uppsala Universitet vill byta namn!


Så då tar den genusindustriella komplexet idiotin till nya höjder då Uppsala Universitets jämställdhetsofficer anmäler en manlig kollega för osynliggörande under en föreläsning.

Har dom inget bättre får sig än att spendera våra skattepengar på att dels prata självklarheter på seminarier och dels i ren sandlådestil anmäla varandra inför rektorn. Den enda som skulle blivit glad över detta beteende är väl Freud som ler i njugg i sin himmel.

Att det just är Uppsala Universitet är nog ingen slump. Här låg det rasbiologiska institutet och numera huserar s.k. Professor Eva Lundgren, ni vet hon som tror att vi män träffas ute i skogen och ritualmördar barn. Det enda vi gör i skogen Eva är att jaga vildsvin och dessa små nassar äter vi med glädje upp inte barn.

Synar vi detta Universitet lite närmare i sömmarna upptäcker vi en annan politiker som vi hade hoppats slippa se mer i offentligheten, Birgitta Dahl. Birgitta tror att det är politiker som styr hela samhällsutvecklingen som en sann Pol Pot kramare är hon nu ordförande för centrum för Genusvetenskap på Uppsala Universitet. Jomenvist tjena banarne, undra hur många publicerade artiklar denna institution har gjort. Böcker skriver dom dock som säkert används ungefär som Mao's lilla röda för att sprida sitt budskap.

Nej dags att byta namn från Uppsala till ett mer passande. Kanske Lysenko högskola eller filial passar bättre in? Han verkade också med politiserad forskning med liten verklighetskontakt.

Andra bloggar: Tanja Bergqvist, Ingerö, Axess, ledarbloggen, Walk the Talk,

4 kommentarer:

 1. Korrekt. Undrar hur många som minns den där sköna gamla dekalen: "Birgitta Dahl - Pol Pots knähund"...

  SvaraRadera
 2. Såg ett inslag på SVT24 där hon höll ett föredrag och hon är verkligen skön på ett läskigt sätt. Inte tillstymmelse till ödmjukhet i den tanten!

  SvaraRadera
 3. Birgitta Dahl minns jag med skräck. Är det Eva Lundberg på fotot? Ja man blir arg verkligen!

  SvaraRadera
 4. Japp det är det. Antagligen är hon arg för att hon kommit på någon av de hundratals ritualmördarklubbarna ;)

  SvaraRadera