söndag 25 juli 2010

Slavar, marionetter och netroots


Kul att se att Johan Ulvenlöv's postning från ett konvent för progressiva bloggare som hålls i den mest kapitalistiska och absurda stad vi kan hitta på denna planet, Las Vegas. Här hyllar han skapelsen netroots i Sverige vilket blir bara patetiskt. Socialdemokraterna är ett extremt toppstyrt parti vilket visar sig i bloggosfären med då avvikare piskas att hålla sig i fåran eller bli ex-communitate. Här är aktuella exempel med Erik Laakso och Bengt Silfverstrand, den gamle partigängaren som till och med blivit dömd tidigare för tilltag som denna.

Bengt ruffliga stil gör att han självklart inte får vara med i elitklubben som bland annat utgörs av Peter Andersson, med rätt att hyckla och Högberg vars fru kandiderar till riksdagen. Dessa "rötter" är marionetter i spelet om makten där Johan Ulvenlöv är Generalen strax under Sahlin och ansvarig för det digitala fältslaget.

Det slutliga beviset på att allt är toppstyrt från Sveavägen 68 var Aftonbladets attack på Sven-Otto Littorin där de fick backa hem till grottan då anklagelsen inte gick att styrka. Lena Melin på bilden är ju självklart med i detta nätverk ihop med många andra journalister på AB. Anledningen till attacken var att skada Fredrik Reinfeldts höga siffror för förtroende genom att smeta ner honom med en sexköpshistoria. Mona Sahlin uttalande sig också precis koordinerat som brukligt är vid dessa attacker. Vi kommer också ihåg förra valets stora dramatik där Marita Ulvskog i vita kläder med självande röst gick igenom data intrånget. Allt koordinerat in i minsta detalj. Varför heter alla dödgrävare inom socialdemokraterna något på Ulv? Förklara någon tack!

För allt handlar om makt, makt och åter makt. Tro inget annat och nu är handskarna av för dessa maktens slavar, marionetter och generaler ska inte vinna detta slag trots deras topppositioner på rankingen tack vara intern korslänkning. Bristen på intellektuell nivå kan ses bland annat på avsaknaden av kommentarer på deras bloggpostningar. Vem vill läsa förutsägbar information skriven på Sveavägen 68?

Min teori varför just socialdemokraterna är så pass angelägna att ge sig in i rallarslagsmål med sina motståndare är att de internt beter sig på detta vis då rosornas krig ständigt pågår om de attraktiva uppdragen. Det vill säga de är så vana att använda fula knep att de bara fortsätter med detta även utanför partiet. För att demokratin ska utvecklas i detta land är det därför av största vikt att det största partiet omvandlas och går tillbaka till sina rötter och demokratiseras. Det kan bara hända om det förlorar och det stort. Rösta därför inte på detta parti i 2010 års val!

4 kommentarer:

 1. Vännen
  Låt mig bara kommentera en punkt i den här kaskade av ovett över oss nätrötter. När det gäller "det slutgiltiga beviset" för toppstyrningen från 68:an så blir ingen gladade än jag om du granskar mina postningar om Littorin. Jag hade en med fokus på "affären" som gällde mediernas sätt att slänga sig över ett statsråd och de bevakningar av hans barn som då framstod som sannt och som oacceptabelt.

  Under några timmar / dygn gled fokus över till andra saker dvs vad statsrådet av en tidning påstods ha gjort och vad han själv nekade till. Har inte postad om det, mer än ett halvt återtagande av den första mediekritiska (eftersom andra saker tydligen fanns som senare gjorde att Littorin avgick.

  Hade, om jag minns rätt ,en postning till och det var i viss ilska att Reinfeldt lade presskonferensen på lördagen precis vid starttiden för Mp:s tal. Det tyckte jag var dåligt, utifrån ett rent artighetsperspektiv.

  Så, tyvärr. Ditt "slutgiltiga bevis" faller platt vad gäller min blogg. Eller som jag brukar skriva ibland:

  "Det finns ingen "knapp" från det socialdemokratiska högkvarteret på Sveavägen 68 som "startar eller stänger mitt bloggande eller med olika färger avgör teman och inriktning. Det avgörs till fullo av mig själv på adressen Sjödalstorget 11 i Huddinge"

  Nu vet jag ju att den här typen av invändningar inte uppskattas eftersom de skjuter på lite av din livsluft. Men nu har jag ändå fått markera :-)

  i all vänskap

  peter

  SvaraRadera
 2. Har jag tagit upp din bloggning om Littorin? Nej och det handlar inte om Littorin utan om er kultur inom Socialdemokraterna som är rosornas krig mot allt och alla. Du är ju fast anställd och därmed behöver du inte slåss om platsen vid grytorna utan kan lugnt blogga vidare. ( på din fritid ;))

  SvaraRadera
 3. Ditt inlägg om marionetter och styrning från en specifik adress får mig att tänka på Moderaterna.

  Moderaterna toppstyrde vad deras anhängare skulle ha på sig på Almedalsveckan och vilka människor de fick prata och inte prata med. Högsta ort med Schlingmann i spetsen skrev ihop reglerna. När Littroin sen råkade slinta med Petter-Niklas såg toppen till att informera alla Moderata bloggare om att inte nämna Littorin alls på sina bloggar. Några få fick toppen inte tag på, men i det stora hela var Moderata bloggar tomma på inlägg om Littorin. Dessutom är Moderaterna i detta nu på korståg över Socialdemokratiska kommuner som inte får hålla verksamhet som gynnar valdeltagandet, hur det ser ut i Moderata kommuner är dock hemligt! I samtliga media är det Alliansens partiledare som dominerar.

  Vad kan man då dra för slutsatser av detta? Jo att du beskyller de rödgröna för den verksamhet som i själva verket bedrivs inom Alliansen och i synnerhet av Moderaterna. Moderaterna är det mest toppstyrda partiet och det parti som gör vad som helst för makt, makt, makt! Du har kanske blandat ihop saker och ting och parti med parti? Heil Schlingmann förresten, som förste övervakare av sina mannar!

  SvaraRadera
 4. Moderaterna kommer som nummer 2 enligt mig men klättrar bra på rankingen och kommer säkert inom en inte alltför avlägsen framtid att gå om socialdemokraterna, dock inte där än vilket du bland annat kan se inom sociala medier.

  SvaraRadera