söndag 24 april 2011

Joe Hult på semester


Självklart så reser kulturens sista försvarspost till Rom och deltar i någon utgrävning om etruskerna eller något annat spännande, eller? Nja är man från Oskarshamn så åker man på charter till en charter ort och sitter och häller i sig drinkar och klagar på priset trots att man har en miljonlön. Inte nog med det, Han raljerar över sina partikamrater med sin kulbo Åsa som enligt Håkans egen utsago ej deltar i det politiska livet utan enbart just är en kulbo.

Faktum är spåren efter honom lokalt, regionalt och nu nationellt är av härska och söndra metoden som avskräcker. Här är ett citat från Newsmill artikeln skriven av Per Dahl: " Det finns en tredje faktor som gör mig betänksam. Hur vänlig han än är lämnar han efter sig ärr av interna konflikter. I Oskarshamn konstaterade en borgerlig politiker att hans position vilade på en tydlig s-gruppering. Och att det fanns en lika tydlig grupp socialdemokrater som var ute i kylan. Efter valet 2010 har hans agerande i länet skapat en tydlig klyfta till partigrupperingen i grannstaden Kalmar, med den framgångsrike Johan Persson och tidigare ministern Lena Hallengren. Hans utspel gentemot Mona Sahlin tyder knappast på goda relationer med den avgående partiledaren. Brumbjörnen Juholt kan bitas och har gott minne. "

Håller med kommentarerna efter Sannas artikel i SVD, frågan är om han blir sparkad före eller efter valet 2014, mitt tips är före.

Citat "S är tillbaka på ruta ett, där Sahlin blev vald. Då som nu blir frågan; Ska den nya partiledaren avgå före eller efter nästa val?

Det fanns en tid när när realexamen räckte för att vara statsminister och en brevbärare mycket väl kunde vara finansminister - men det är ganska länge sedan. "

6 kommentarer:

 1. Kulbo alias Juholt klagar på priset på Martinin i Turkiet. Vad tror han att det kostar i Sverige då?? Och det är väl politikerna som hela tiden höjer priserna till folkets bästa. Eller??

  SvaraRadera
 2. Ja Kulbo han blir nog inte så gammal i politiken. Han gör redan tavlor på löpande band.

  SvaraRadera
 3. ano1: Skulle vara intressant hur mycket filantrop han är knohultaren. Misstänker att summan han ger är lika med noll. Klaga på drinkpriset när man är på semester känns inte helt hundra ;)

  ano2: Finns han hos Betson och kan man slå vad?

  SvaraRadera
 4. Dry Martini utan Gin finns inte. Snacka om att inte veta nästan nåt. Typisk S.....

  SvaraRadera
 5. Jag är djupt tacksam över att Håkan Juholt inte är bjuden till den engelska prinsbröllopet. Tänk dig, 22 sidor vett och etikett att plugga in!!

  Och jag ryyyyser när jag tänker på Nobelmiddagen och kulbo-paret. Undrar om han slår Göran Perssons mobilsamtal vid matbordet bredvid prinsessan Madeleine???

  Glad påsk på dig med!!

  SvaraRadera
 6. Jag kan inte annat än hålla med. Han är lika statsmannamässig som Pölsa i smala Sussie. Jag gillade inte Mona, men detta är sju resor värre.

  Han känns falsk, ganska korkad eller åtminstone inte mer än medelmåttigt begåvad och oerhört självupptagen.

  SvaraRadera