tisdag 5 april 2011

Vem är förvånad?

Ny undersökning visar att Håkan Juholt inte har något större förtroende bland undersåtarna som röstar. Vem är förvånad? En pajas utan utbildning men med maktintriger som främsta kännetecken ska inte ha något större förtroende bland väljarna och det visar sig igen att vi är klokare än dom.

Idag kommer den nya laguppställningen bland sossarna och man måste vara mycket lojal för att tro att den ska innehålla några radikala nyheter. Juholts parhäst i striden om makten, Peter Hultquist verkar få en post som ordf. för försvarsberedningen som tack för insatsen.

Uppdaterad kl 17:19: Peter Hultquist försvaret, Veronica Palm, civil och Carina Moberg gruppledare. Så nu har sossarna lekt hela havet stormar klart? Inte en akademiker så långt ögat kan nå men väl lojala med den store ledaren Kim Jong Juholt.

2 kommentarer:

  1. Vet inte men det går envisa rykten om sossen Hultkvisten, en karlakarl.. hmmmm

    SvaraRadera
  2. Maktambitioner och sexdrift går hand i hand. Se bara på Djingis khan, Mao tse tung, Kennedy osv osv. Undantaget är Hitler..... Det är kanske därför som riksdagen är så sexfixerad och stiftar lagar om detta hela tiden ;)

    SvaraRadera