måndag 16 augusti 2010

Gamarna positionerar sig

Ingen verkar se igenom Carin Jämtin och LLija Batljan senaste utspel om butler i tunnelbanan. Dessa 2 har ju tidigare distanserat sig från sitt moderparti eller rättare sig Mona Sahlin och hennes stab. Självklart ska man se detta som en framtida positionering inför den stundande maktstriden om ordförandeposten när socialdemokraterna förlora stort den 19 September och de långa knivarnas natt inträffar någon rengnig natt i Oktober. Denna utrensning som då kommer att ske kommer ju att påverka om socialdemokraterna kommer att vandra i öknen för många mandatperioder framåt eller om de kommer tillbaka snart.

Carin och LLija tilhör högerfalangen inom socialdemokraterna. Peter Andersson och Peter Högberg tillhör ingen falang, de är bara lydiga fotsoldater. Det kommer att bli jobbigt för dom de närmaste månaderna.

En annan som positionerar sig är Thomas Bodström, mardrömskanditaten framför alla andra för oss som tror på demokrati och ett rättsäkert samhälle. Nu verkar han trött och minst sagt insnärjd i olika skandaler.

Ingen kan väl ta iden om en butler i tunnelbanan på allvar, eller har jag så fel om intelligensnivån bland våra folkvalda?

7 kommentarer:

 1. Mona är ju rätt så pueril, men tror ändå att hon är smartare än sina väljare. Hon har säkert kläckt denna strålande idé - men eftersom hon ändå förstått (eller någon har förstått?) att så fort hon öppnar Tobleroneinkastet så springer väljarna i panik, så får fotfolket Ilja(heter han väl?) och Karin ta smällen för idiotierna. Jämtin åker på det bara för att hon har hand om Stockholm. Hur fan kan man föreslå reformer som bara gäller Stockholm? Du vill väl också ha tvättmaskin och torktumlare på Kalmare-länstrafik?

  SvaraRadera
 2. Visst bussen går förbi här 2 ggr i veckan, när skolan är öppen dvs, annars finns ingen kollektivtrafik i denna del av landet.

  SvaraRadera
 3. Carin Jämtin är om möjligt ännu mer korkad än Mona Sahlin med sina förslag på könsneutrala toaletter och nu butler i T-banan. De könskvoterade kvinnogänget inom S visar gång på gång att de inte begriper vad som är viktigt och oviktigt, utan ägnar sig åt att driva "negerbolls" politik.

  SvaraRadera
 4. Jag får nog inse att Carin inte verkar ha alla hästar i stallet eller blir slagen av mina getter. Verkar jobba hårt på att bli livstidspensionär och Ilja ska nog emigrera ner till Schweiz. Först ska de dock kölhala sitt parti.

  SvaraRadera
 5. Getter är smart som fan. Det är därför de omtalas i gamla landskapslagar som "okynnes fä". Att stängsla dem är nästan omöjligt. Ett annat tecken på deras smartness är att dom röstar inte på (s). I Jämtland led en person av grannens oförmåga att hålla sina getter. Han förstärkte elstängslets isolatorer och anslöt tråden till den närbelägna kraftledningen med kastlina. I domstolen betalade han för getter och elstöld och yttrade "Det var det värt".
  Själva har vi Vargpar med fyra valpar i reviret 30km från Stureplan. Koppla Sv Rovdjursföreningen till kraftledningen kanske?
  Hälsningar TJT

  SvaraRadera
 6. Nåja det var min reaktion på den förstörda bockjakten. Dom jagar förhållsjakt som det verkar. Vi får väl föda dom tills Beatebergs 200 kreatur och alla traktens får och getter är slut. Första tremånaders kalven som rök på Beateberg slukades praktiskt taget på förstutrappan.
  TJT

  SvaraRadera
 7. Hej TJT, getter är otroligt intelligenta precis som landskapslagarna säger. En av mina hade som hobby att reta hundarna och göra låtsasanfall när dom var bundna.

  Intressant med vargreviret i Riala. ska bli intressant att se hur det utvecklar sig. Såg också den slagna kalven på gårdsplanen.

  SvaraRadera