onsdag 28 april 2010

Ohly Dohlyckan framme igen!


Har inte stått så mycket om Lars Ohlys knäoperation i de större medierna men han kommunisten gick till Sofia kliniken och gick därmed förbi alla oss andra som med mössan i hand får stå i kö och vackert vänta på vår tur.

Den stora ironin i detta är att ett av Sveriges allra bästa sjukhus för just knäleder ligger i Oskarshamn och drivs i landstingets regi och Ohly var där nyligen och de ansvariga på sjukhuset kunde ju inte låta bli att pika honom, vilket ju är helt rätt.

För min del så associerar jag alltid kommunismen med de gräddfiler för nomenklaturan som de skapar. I Budapest så finns en urusel väg till flygplatsen men en smal bro i mitten på vägen där de gamla ledarna kunde åka förr i tiden så att de kunde snabbt ta sig till och från flygplatsen.

Lars Ohly är då precis som de gamla öststatsledarna med andra ord. Nu verkar det som om han driver på stackars Mona om en massa skattehöjningar och den gröna skatteväxlingen ser vi inte heller till. Världens högst beskattade land ska tydligen skattas mer. Kom ihåg upproret mot Wasa, det kan hända igen.

Media: DN, DN1, SVD, SVD1

Bloggar: Handlarn

11 kommentarer:

 1. Krya på sej ohly. Förmögenhetsskatt skall INTE återinföras. Vi måste ha FÖRUTSÄGBARHET. Så pass kan ett barn förstå. Här har Mp rätt bland de rödgröna! Bevare oss väl för populistiska sosseklanterier.

  SvaraRadera
 2. Nu var det riksdagen som beställde denna tid och plats för denna operation. För det är tydligen så det fungerar. Det var inget personligt beslut.

  SvaraRadera
 3. ååhh, det förklarar det hela. Med en hel stad runtomkring sig så kunde de inte googla fram
  Oskarshamns sjukhus..... bara sofiahemmet.

  Stackars Dohlyckan!

  SvaraRadera
 4. Jag antar att det även var riksdagen som satte Ohlys ungar i privat friskola - eller?

  Sedan är väl all vård ett privat beslut eller är kamrat Ohly tvångsintagen?

  Större hycklare än kamrat konduktör Ohly finns inte att uppbringa i riket!

  SvaraRadera
 5. Nu ska vi inte vara sådana, det är standard praxis i riksdagen att sätta ungarna i privatskola, hur skulle det se ut som våra ungar skulle beblanda sig med allmogen?

  SvaraRadera
 6. Hahahaha, ja vad är nytt under solen?

  SvaraRadera
 7. tjja, inte mycket, tyärr. Intressant att konstatera att den enda kommentaren som försvarar Ohly är anonym. Märkligt fenomen.

  SvaraRadera
 8. I vilken kö menar du att han gick före? Står det folk i kö för att bli opererade på Sophiahemmet?

  SvaraRadera
 9. Kommunister talar så varmt om solidaritet och ett klasslöst samhälle och då står man väl i kön som alla andra och om kön inte fungerar så gör man väl som ansvrig något åt den, inte går man väl runt den då?

  SvaraRadera
 10. Menar du nu att han INTE gick före i någon kö?
  Vad menar du egentligen?

  SvaraRadera
 11. Nu ska vi inte märka ord som Banarne säger ;) Om bara han och en utvald elit går till sofiahemmet så står han ju inte i någon kö och därmed inte förbi någon kö heller, men om flertalet av oss gör som han, dvs tänker på sig själv så uppkommer en kö även där och därmed går han indirekt förbi kön.

  SvaraRadera