måndag 28 november 2011

Antiklimaxmötet startat i Sydafrika

och då tänker jag förstås på klimatkonferensen som är gigantisk och slukar enorma resurser i form av flygtransporter, mat och logistik. Jämfört med Köpenhamnsmötet där alla kändisar ville frottera sig med experterna och flög in med sina privatjet, så håller dom sig på andra sidan jordklotet idag. Det är fascinerande hur denna fråga som för några år sedan var en fråga om liv och död för oss alla, idag är stendöd. Det går inte heller att finna mycket information i prasselmedia. Prova att googla och ni ska se.

Maggie har skrivit en artikel på newsmill men annars är det tyst, endast tomten är vaken eller är det allas vår lokomotivingenjör, Rajendra Pachauri, som fortfarande lever.

Hur eller hur så har ytterligare mail publicerats och som även denna gång befäster det vi misstänkt dvs att de "ledande" forskarna medvetet har styrt upp allt. Min bloggkollega i förskingringen är inte lika övertygad eller vänta och se. Naturskyddsföreningen kör dock på som om inget hänt. Känns som att ledningen i denna en gång så fina förening är dogmatiska intill döden, när såg vi senast så mycket ideologisk stelbenhet.... ja just det på 70 talet när alla fabrikörer skulle dö. Hela organisationen verkar kidnappad av en postkommunistisk elit vilket är tragiskt.

2 kommentarer:

  1. Och det har redan skitit sig för FN. Kanada annonserar sitt förtida utträde ur Kyoto 1. Då klipper Ryssarna också och med flera. Blybåten sjönk redan första dagens första sjösättning.
    MVH TJT

    SvaraRadera
  2. Läste det också. Nu är det bara Euopa kvar som plågar sin industri med detta påfund. Livets gas och skatt på den.

    SvaraRadera