tisdag 6 oktober 2009

Förfalskade data?


En annat intressant fenomen är den pseudodebatt som uppkommer när andra än de närmast sörjande blandar sig in i debatten som tex. ekonomer. Lundgren och Radetzki skrev en debattartikel och det skulle dom inte gjort enligt en annan ekonom, oraklet från SEB. Enligt oraklet som är kompis med alla dvs, ärkebiskopen och den andra megalomanerna på Tällberg forum, Johan Rockström och Anders Wijkman. Detta är mycket intressant om vi försöker lära oss något av historien så är det självständigt tänkande som fört mänskligheten framåt, inte grupptänk med dubiösa ambitioner. Vem minns inte kall fusion?

Nu verkar en större skandal vara under uppseglande då grunddata till hockeyklubbeteorin enligt artikelförfattaren har manipulerats och Moderna myter har skrivit om detta.

Och att tänka själv bestraffas obönhörligt av de andra ankorna i den akademiska ankdammen. Om vi tar en hypotes: Om vi hade levt samtida med Galileo Galilei vem hade vi stöttat? Den sittande påven Urban den tredje som hade all makt eller den som hade rätt? Att gå emot konsensus har i alla tider krävt integritet och mod. Desto roligare när dom faller då vem kommer ihåg den samtida påven som då var världens mäktigaste man? Ingen och lokomotivingenjören på IPCC kommer för alltid att bli ihågkommen för hockeyklubbteorin och hur den kunde förföra så många kloka människor enligt mig det vill säga. Den som lever får se och man får väl hålla tummarna att Köpenhamnsmötet blir ett antiklimax för klimattaliberna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar