lördag 10 oktober 2009

Polisen in action

Denn historia hittade jag på nätet och tyckte den var lite kul. Om den är sanna eller inte vet jag inte men alla vet ju att om man vill få polisens uppmärksamhet på vägarna måste man tillgripa liknande lögner.

Björn från Höör i Skåne var på väg att gå och lägga sig när hans fru sa att han hade glömt att släcka ljuset i garaget. Garaget låg i anslutning till huset och Björn hade precis öppnat bakdörren för att gå och släcka när han upptäckte att där var folk i garaget som höll på att plocka till sig av hans grejor.

Han ringde polisen och frågade om dom kunde skicka en polisbil.

Polisen svarade att alla bilarna var upptagna och rådde honom till att låsa alla dörrar så skulle de skicka en bil så fort det blev någon ledig

OK , sa Björn, la på telefonen och räknade till trettio. Sen ringde han polisen igen. "Hej, jag ringde nyss om att jag hade tjuvar i mitt garage. Ni behöver inte komma för jag har skjutit dom." Sen la han på.

Inom några minuter var 6 polisbilar, en helikopter, en brandbil och två ambulanser på plats. Dom tog tjuvarna på bar gärning. En av poliserna gick bort till Björn och sa: "Jag tyckte du sa att du hade skjutit dom...?"

Björn sa: "- och jag tyckte du sa att du inte hade några lediga bilar..."*

1 kommentar:

  1. Rolig historie, tyvärr finns det på rigtigt!
    Stället det finns beskrivas här:

    http://www.drugnews.nu/article.asp?id=4565

    Det har dock varit minst tusind gångar värre än beskrivat i artiklen. Knarkhandeln är kvar och poilsen gör inget vid anmäldninger om bruk eller handel med knark. Men när en blev slagit i huvud med järnrör eller det är slagsmål på gatan, då är dom här inom ett par minutter. Också när det bara gäller att "skrapa ihop" alkolister(som pissar överallt)och lämnar dom 100m borta vid Maria mottagningen. Stort tack till socialborgerrådet Ulf Kristersson och Marika Markovits, direktör för Stadsmissionen, för att skydda knarkhandlen på Södermalm!!!

    SvaraRadera