måndag 19 oktober 2009

Jimmie skiter i eget bo


Jimmie Åkesson bekänner sig till den kristna religionen vars utövare självstympar sig som man kan se på bilden. Alltså är Jimmie inte heller klok. Ungefär så går hans eget resonemang ut på när man läser hans egen text om Islam som han fått publicerad i Aftonbladet. Maken till inkonsekvent text får man nog leta efter länge men samtidigt skönt klargörande så att inga behöver tvivla på SD's rasistiska ideologi, nödtorftigt maskerad i en blågul folkhemsdräkt.Om vi utgår från din hemort Jimmie så vet du att det finns kloka, mindre kloka, starka, svaga, snälla ,elaka, ja kort sagt alla sorters människor som bor i Sölvesborg. Precis så är det på alla andra platser runt om på denna planet. Anledningen till det är att evolutionen har gynnat variationer av egenskaper såväl hos människor som andra djur. Detta är något att fascineras över och Muslimer kan man således inte sätta någon etikett på Jimmie lika lite som man kan sätta en etikett på Sölvesborgsbor.

Snacka om att skita i eget bo!

Media: SVD, DN, DN1, Aftonbladet, SVD1, SVD2,

7 kommentarer:

 1. "Maken till inkonsekvent text..." skriver du, vad är det som är inkonsekvent? Vad är det som gör Jimmie Åkesson till Rasist?
  Din text förklarar inte någonting, du kommer med anklagelser som inte följs upp med mer är personliga påhopp såsom rasist och det är patetiskt av dig.
  Du verkar ju vara lika indoktrinerad som alla andra socialdemokrater, våga tänka själv!

  SvaraRadera
 2. Att det finns så mycket ondska i landet Sverige. Man inser att det är en tunn fernissa som består av de mest utbildade och intelligenta personerna som har makten och som styr medierna. Det är denna intelligentia som också har förstånd nog att vara toleranta.
  Men skrapar man lite på ytan så väller de fram, dessa hatiska halvapor som kallar sig "Svenskar". Dessa miffon som sitter och hänger på puben med en storstark och glor på allsvenskan och hatar muslimer för dom kan ju inte hata sig själva.

  SvaraRadera
 3. Handlar inte bara om muslimer, utan också om invandringen...tänk på det. Ni som beskyller han att hetsa mot muslimer glider undan på ett snyggt sätt genom att peka på muslimer.

  SvaraRadera
 4. Och det är inte bara snyggt utan mycket falskt...

  SvaraRadera
 5. Uppenbarligen läst men inte förstått kära anonyma: Jimmie och troligen ni också tänker i kollektiva termer dvs ni åsätter grupper egenskaper som dom inte har då vi alla är individer med unika egenskaper.

  Om ni inte kan er historia så är de kollektiva ideologierna: Kommunismen, Fascismen och Nationalsocialismen även förkortad Nazismen. Alla dessa ideologier bygger på hat i någon form mot klass, ras, osv.

  SvaraRadera
 6. Hej.

  Kom in härifrån från en annan blogg. Fann den intressant. Scrollade runt lite. Hittade detta. Din blinda punkt, tycks det. Obs: innan du tar till ad hominiem och tillskriver mig åsikter jag inte har, som ovan: jag är absolut inte sverigedemokrat. Detta handlar inte om det. Det handlar framförallt om hederlig debatt. Med detta inlägg deltar du i en lågpannad pöbel, som inbegriper hela jävla etablissemanget, en pöbel som tycks oförmögna att argumentera på ett hederligt sätt.

  Jag tror säkert Jimmie Åkesson har en hemig agenda. Liksom alla andra politiker. Jag tror det är mycket möjligt att han, och säkert många andra sverigedemokrater, är rasister, och visar detta bakom lyckta dörrar.

  Hans artikel handlade dock inte om ras, inte ens om etnicitet eller kultur. Den handlade om Islam - en kollektiv ideologi. Det som kan bemötas är att han hela tiden glider mellan islam (ideologin) och muslimer, det sista ett begrepp som i Sverige blivit mycket glidande, och snarare handlar om invandrare från muslimska länder än faktiskt troende. Denna sammanblandning är dock Jimmie Åkesson knappast ensam om, utan har faktiskt i första hand initerats av etablissemanget.

  Vad jag ogillar är alltså 1) att SD av alla partier får möjlighet att agera det sekulära samhällets värn emot den aggresiva ideologin islam, vars mest högljudda förespråkare ideligen får gehör av politiker och media för sina befängda krav. 2) de McChartyistiska dragen i medias angrepp på SD. Bemöt i sak för fan.

  SvaraRadera
 7. Jag tyckte jag bemötte i sak.....

  SvaraRadera