onsdag 14 oktober 2009

Transportkompaniet levererar vad husse vill!

Nyss fick vi veta att närvaro i vår lagstiftande församling inte var så noga och idag så visar det sig att dom som ska besluta om FRA inte ens har de mest grundläggande kunskaper om vad dom beslutar om. Att få alla rätt på Quizzet var inte svårt och att inte se det sluttande planet varmed man inför Orwells 1984 i rasande takt är märklig. Finns det ingen i riksdagen som tänker längre än till sin egen plånbok?

Vi ska övervakas men om vi behöver polisen själva vid inbrott, misshandel osv så kan vi glömma det. Nu ska regeringskansliet kunna besluta om övervakning i nätet samma kansli som inte ens själva kan hålla reda på backuper och vad som finns på dessa ska hemligstämplas i 70 år!

Nej dags att rymma ut Helgeansholmen och göra om det till ett härbärge för alla hemlösa i Stockholm så att det kommer till någon nytta.

Om det är någon som funderar varför vi inför FRA så är det på grund av att vi har en av 7 noder i Internet som all trafik passerar så USA har legat på om detta och FRA vill ju vara med i hemliga klubben ihop med NSA. Varför ska vi inte ge dom denna möjlighet att frottera sig med de andra tuffa krypto matematikerna. Vi trälar i Sverige kan väl fixa lagskipningen själva när polisen verkar ha viktiga skrivbordsuppgifter förutom att kolla fartgränser.

Vad är det som vi ska skydda och vill vi verkligen bli skyddade?

1 kommentar:

  1. Det är inte för inte som Reinfeldt när han tar på sig lördagsutstyrseln ber Filippa kalla honom "guvernören i den femtioförsta delstaten". I andra länder skulle sådant krypande för främmande makt kallas landsförräderi, men inte i Sverige eftersom även domstolarna styrs av samma makt.

    SvaraRadera