onsdag 25 maj 2011

Sveriges dummaste moderat?

Jag har ju bloggat en hel del om stackars Don Ljugholt och andra sossar så man kanske kunde förledas att tro man bloggägaren har moderata sympatier men det osynliga partiet har ju inte direkt framhävt sig själv men det finns en person som aldrig förnekar sig och förtjänar att löpa offentligt gatlopp och det är Anton Abele. Nu har han skaffat twitter och frågan är om det var så smart. Kanske dags att lägga band på sig själv Anton och ägna dagarna åt att skicka personliga brev till dina kompisar på officiellt brevpapper från riksdagen?

Och nej Anton, internet är inte vilda västern utan kanske det mäktigaste demokrativerktyget som uppfunnits sedan tryckpressen och nu har vanligt folk chansen att få tycka till utan att passera någon censur vilket resulterat i arabvåren vars implikationer vi inte har en aning om annat än att dom är stora. Jag kan notera att du inte med en rad kommenterat detta stora som vi nu upplever i realtid. Kanske född i fel tidsepok? 1800 talets kanske hade varit bättre?
Läs gärna vad dina partikollegor tycker Anton. Det kan inte kännas bra att vara i samma fålla som Sarkozy?

Hur som helst så är hela tanken med representativ demokrati borta om Helgeansholmen befolkas av personer som Anton reglera internet Abele och Monica It titti Green.


4 kommentarer:

 1. Föreställer bilden Martin Ljung i unga år?

  SvaraRadera
 2. Så kan man tycka! Eller en offspring i god Sperminator anda. Det verkar som ingenting är vad man tror, eller titta bara vem som är Ingemar Bergmans mor ;)

  SvaraRadera
 3. Kul blogg! :D

  Lite om Ljugholt i Sydsvenskan idag:

  http://www.sydsvenskan.se/opinion/pertohlssonkronika/article1481645/Juholts-fataliteter.html

  Mvh

  /FS

  SvaraRadera
 4. Tjänstemän nivån under får försöka att sy ihop det hela. Tänk om alla riksdagsmän hade varit tärningskastare som bara gör slumpval. Kanske landet hade kunnat styras likafullt! (Eller stämmer statskunskap om betydelse av Reagans och Churchills beslut...?)

  SvaraRadera