fredag 7 maj 2010

Loosing team


De rödgröna kommer att förlora valet enligt och jag har tidigare skrivit om det här. Vi i Sverige är trygghetsnarkomaner och har historiskt valt regeringsdugliga alternativ när så funnits och det finns det nu trots att dom är outhärdligt tråkiga så kan man inte ta ifrån dom att dom lyckats klara krisen bra jämfört med övriga EU medlemsländer.

Mona Sahlin är inte kapabel att leda landet, så enkelt är det och vi som tror på demokrati hoppas att (S) efter valet ska bygga om sig från grunden och kanske till och med gå så långt som (S) i Danmark dvs låta folket välja partiledare...... Läskigt kanske för nomenklaturan i partiet som vant sig vid maktkampen som ett naturligt inslag i det dagliga politiska livet.

I den sista sovjeten, Oskarshamn har ett praktgräl brutit ut mellan S och V om de ska skjuta till 300 miljoner till det sjunkande skeppet och lokal fastighetsbolaget byggebo. Bolaget har misskötts under 20 år med en S ledning och nu styr Peter Wretlund staden som får Göteborgskandalen att blekna. Så maktdelning och maktbyte är viktiga ingredienser i den demokratiska verktygslådan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar