söndag 9 maj 2010

Vilse i pannkakan

Jag har tidigare skrivit om Kamrat Ohly som togs på bar gärning gåendes i Oskarshamns sjukhus lokaler, nyss opererad på ett privat sjukhus. Detta genererade en del kommentarer från vad jag misstänker är deras presssekreterare. Som vanligt lever man inte som man lär.

Nu har dom kongress och de är sådär skönt avskärmade från verkligheten. De sänder live från kongressen men tyvärr har jag inte hittat något på internet än. Hur eller hur så talade Ida Gabrielsson igår och hon är ju ordförande för Ung Vänster, ni vet organisationen som inte vet hur många medlemmar dom har, och pratade om kamrater hit och kamrater dit för en minst sagt uttråkad församling. Känns sådär härligt 70 tal över hela tillställningen innan man inser att dessa pajasar kanske kommer att inneha ministerposter i höst, då fastnar skrattet i halsen.

Om vi tittar på vem som hejar på dom internationellt så hittar vi flera kommunistpartier dvs partier som förespråkar att ta över samhället med våld. Hur kan vi då samtidigt tillåta att dessa pyrande våldsverkare får sitta i en Svensk regering. Allt tal om demokrati faller ju platt till marken och man kan snabbt konstatera att ju mer ut till vänster man kommer desto mindre intresserade är de av det fria ordet och meningsutbyte eller det kanske bara beror på att de inte har argument att försvare sina åsikter med. Jag har svårt att hitta någon vänsterblogg som tillåter omodererade kommentarer. Rätta mig gärna här.

Här är i alla fall lite inblickar i vad vi skattebetalare spenderar våra pengar på. Känns bra att dom övar på att bli bättre på våldverkan....

6 kommentarer:

 1. Men du har inga problem med att kd och moderaterna delar partigrupp med partier som med religös bakgrund förbjuder kvinnor rättigheter till sina egna kroppar? ;)

  SvaraRadera
 2. Jo det har jag. Faktiskt så är det så att trots att Marx tog avstånd från kristendomen så delar ni många trosuppfattningar och bägge ideologierna vill styra våra liv.

  SvaraRadera
 3. Härligt att man börjar videon med att grilla marshmallows som är en typisk grej från den kapitalistiska djävulen i väst (USA) :) Jag gillar också affischerna: "Ge oss jobb Reinfeld" Det är klart någon annan skall göra allt. Jag skall nog också bli kommunist och gå och vänta på den där någon annan. Han/hon verkar vara en hyvens person som fixar allt och dessutom betalar kalaset :)

  SvaraRadera
 4. Det skrämmande med vänstern är inte deras vänliga inställning till våld och deras antidemokratiska tendenser (endast en minoritet förespråkar sånt), snarare är det deras totala okunskap om ekonomi som är hotet. Förslaget om 6 timmars arbetsdag är ett bra exempel; det kan kosta upp till 100 000 tals jobb och slår undan fötterna för den privata sektorn, motorn som gör det möjligt att betala för svensk välfärd. Vänstern saboterar alltså i princip svensk ekonomi (om de får bestämma). Vill vi verkligen tillbaka till stagnationen på 70-90 talet?

  //Apan

  SvaraRadera
 5. Jag hittade denna video när jag egentligen letade efter en video från kongressen som pågår nu för den är också så där skönt avslagen. Misstänker att de flesta antingen sitter med huvudvärk från gårdagen eller längtar efter att åka hem. Den stora frågan är varför vi som skattebetalare ska bekosta deras sommarlekar. Kan någon förklara? Partierna och i synnerhet ungdomspartierna är ju sekter idag och med en storlek som en ordinär idrottsklubb. Trots detta håvar dom in mångmiljonstöd.

  Den grönröda alliansen spikar snabbt på sin egen undergång då spikarna går rätt igenom skrovet på samhällsbygget. 6 timmars arbetsdag bara i Sverige, Lycka till säger jag.

  SvaraRadera
 6. Denna definition på en kommunist är för skön: "How do you tell a Communist? Well, it's someone who reads Marx and Lenin. And how do you tell an anti-Communist? It's someone who understands Marx and Lenin."
  - Ronald Reagan

  SvaraRadera