tisdag 14 september 2010

Egobashing

tänkte jag ägna mig åt lite. i DN så har dom intervjuat 4 bloggare som alla är partipolitisk aktiva eller lever av sitt skrivande. Det är stor skillnad mot oss oberoende bloggare som varken lever av eller för politiken utan bara vill göra vår röst hörd.

Om man gör någon skillnad? Vet inte men googla gärna på "de rödgröna förlorar valet 2010" så kommer jag upp först på listan och det inlägget skrev jag den 27 April då allt vände. Känner mig fortfarande nöjd med texten och innehållet. Så 5% provision på den sammanlagda valbudgeten som är 1 miljard blir 50 miljoner till mig! Synd dock om Sören Holmberg ;)

Så gör vi någon skillnad? Fortfarande har traditionell media ett stort övertag i form av resurser men på nätet gäller fakta och argument, inget annat. Har du inte dessa med dig så blir du ignorerad och nergjord eller så stänger man helt enkelt av kommentarsfunktionen som väldigt många gör.

Det finns massvis med andra oberoende bloggar som skriver mycket bra och som helt klart påverkar politiken och debattklimatet till det bättre enligt mig, dvs mindre ute i det blå och mer i verkligheten där vi andra bor.

2 kommentarer:

  1. Vi är massor av bloggar som gör skillnad tillsammans tycker jag. Länkar till dig.

    SvaraRadera
  2. Tackar och lycka till i valet! Jag kan tyvärr inte rösta på dig.

    SvaraRadera