fredag 17 september 2010

Varför ni INTE ska rösta på de rödgröna i valet


Jag hade redan i April ett blogginlägg om att de rödgröna kommer att förlora valet 2010 vilket var en bra tajming då jag nu hamnar som nummer ett om man söker på denna rad på google.

Texten stämmer och jag fick rätt. De rödgröna sjönk därefter som en sten i opinionsmätningarna just för att vi av tradition väljer de som är mest regeringsdugliga.

Men för oss som kämpar för demokratin finns ytterliggare argument och det är att socialdemokratin har växt ihop med staten på landsnivå och med kommunerna på kommunalnivå.

Ett exempel på detta är Oskarshamns kommun där socialdemokraterna alltid har styrt och det har utvecklats en kultur som är minst sagt skadlig. När förre kommundirektören Lars Tyrberg slutade var det många som trodde att nu skulle allt bli bättre. Under honom hade en låt gå mentalitet och en väldigt spridd organisation utvecklats.

Men kommunen ha gått ur askan i elden. Den nya kommundirektören Ann-Christine Vösu(bilden), som rekryterats har centrerat organisationen och nu drar hon sig inte heller för att styra politikerna som sitter i de olika nämnderna. Mycket anmärkningsvärt och till och med de lokala vänsterpartisterna reagerar och det säger inte litet.

Jag är helt övertygad om att de ledande befattningarna i kommunen tillsätts efter kontroll av partitillhörighet då mycket kompetenta personer sökt tjänster i kommunen men blivit ratade till förmån för mindre kvalificerade.

Detta är korruption och jag har skrivit om detta i flera inlägg, här, här och här.

Nu är det upp till oss alla att ändra på detta och ett viktigt inslag i demokratin är byte på vaktposten så att nya kvastar kommer in. Glöm inte detta på söndag!

3 kommentarer:

 1. Just nu ser jag inte ETT enda argument för att över huvudtaget rösta på den sidan. Snacka om korrupt och unket.Får jag höra ordet "KLYFTA" och "STUPSTOCK" så spyr jag.Terrier Östros gör mig deprimerad.

  SvaraRadera
 2. Ja SoZZarna kommmer att förlora och är nu farligt desperata när dom vet om att deras media makt byggda bluff faller sönder.

  Mvh JIMMY!
  http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel#p/u

  SvaraRadera
 3. Tänkte skriva en längre hyllningsinlägg om sossarna EFTER valet. De har historiskt gjort många bra saker men nu är dom bara korrumperade.

  SvaraRadera