lördag 18 september 2010

Valfusk i elfte timmen

Det mest självklara fallet var den sverigedemokratiska aktivisten David Von Arnold Antoni som enligt nyligen släppta rättsläkarprotokoll har ristat ett hakkors på sig själv i pannan. Lysande David och se det ur en positiv synvinkel. Nu när du har nått livets absoluta botten kan det bara gå uppåt hädanefter. Lägg in det i CV'n vetja. Framtida arbetsgivare kanske gillar initiativförmåga och att tänka utanför lådan.

Sedan visade det sig att den allierade journalisten som skulle varit en grupp arga journalister anställda på borgerliga medier som inte tordes gå ut med sina namn i själva verket är en ensam vänsterlobbyist med namn Pontus Björkman. Till vardags är Pontus presssekreterare på latinamerikagrupperna som är paraplyorganisation för diverse extremsocialister. Att de har nuvarande regering som ett extra hatobjekt är nog inte så svårt att gissa sig till då de satt SIDA och dess skyddsobjekt under luppen. Med all rätt ska man också säga. Att det var just Åsa Linderborg som släppte fram honom är ingen slump och vi får se hur catfighten mellan Åsa och Lena Mellin går. Hur som helst så har Aftonbladet i denna valrörelse utmärkt sig extra mycket.

Till sist historien om Annica Holmquist som blev utförsäkrad och nu visar det sig att dottern är medlem i vänsterpartiet. Här har mark klamberg har skrivit om fallet ur en juridisk synvinkel och det visar sig att det inte finns någon stupstock. Trots det precis lika vältamjat som Littorins sexskandal kom denna "nyhet" upp hos Aftonbladet. Jag har hackat på Peter Högberg och varit nära att ta upp mina egna erfarenheter av landstinget i Kalmar Län som varit allt annat än bra men har inte gjort det. Det finns tusentals som fastnar i byråkratins kvarnar men faktum är att förtidspensioneringen minskar drastiskt.

Vad kan dra för slutsatser av dessa som man kan tycka disparata händelser? Jo att ju mer extrema åsikter man har dvs ju mer man hatar sig fram i livet med klass, kön och ras och det är inte egentligen en ideologi utan mer en personlighet eller personlighetsstörning som jag skulle vilja kalla dom, desto mindre respekterar man demokratins grundvalar. Tänk på det Åsa Linderborg!

5 kommentarer:

 1. Valaffischerna är ett annat exempel. Varför är det enbart Alliansens affischer som kluddras ner, eldas upp eller på annat sätt fördärvas?

  SvaraRadera
 2. Anonym, ja...SD:s affischer rörs inte alls.

  Intressant timing när det gäller rättsläkaren förresten. Jag säger inte bu eller bä om den historien då jag saknar information, men det känns jäkligt passande att h*n, anonymt, gör ett uttalande dagen före val.

  SvaraRadera
 3. Precis som ristningen också var väldigt passande några dagar före valet. Om det nu var äkta så skulle det väl inte vara så svårt att lägga upp lite bildbevis och han borde ha gjort motstånd typ blåmärken o dyl.

  SvaraRadera
 4. Givetvis gör rättsläkaren ett uttalande i elfte timmen, som ter sig vara extremt vagt. Luktar som ännu ett smutskastningsförsök av den etablerade mediaapparaten. SD har störst sympatier bland unga, dvs de har framtiden i sina händer. Bland unga är de det tredje största partiet, sug på den.

  SvaraRadera