lördag 18 september 2010

Föreningen Fnasig fjällskivling har tagit ställning
Det har inte varit lätt i denna valrörelse att ta ställning då bägge blocken har lovat guld och gröna skogar för oss. För oss i föreningen fnasig fjällskivling så ha vi stött och blött frågan genom vårt mycelie långt och länge och det har tagit oss mer än 6 månader. Nu är vi i full blom och alla kan skörda vårt strävsamma slit.

För oss som inte är lika fiiina som liberalerna verkar deras spretande i olika fraktioner ganska konstig. Om vi gör en enkel Orwellsk analys av dessa liberaler så verkar dom vara ruskigt lika strutsar som om de blir rädda eller förnärmade så stoppar dom snabbt ner huvudet i sanden.
Finast av dom alla är Johan Norberg som i detta val ska rösta på centern. Det tackar Ursula för!
Att två intellektuella giganter kan samsas i samma parti, inte dåligt!

Till skillnad från socialisterna som mer verkar vara som grisarna, dvs vi är alla lika men mest lika är JAG och som aldrig tackar nej till slagsmål var det helst det dyker upp. De jobbar helst i grupp vilket vi jägare på landsbygden vet. Ska man komma åt dom gäller grov kaliber och inga mjuka tag här inte. I värsta fall gäller närstrid med kniven.

Miljöpartisterna har efter nogrann analys flyttat in på Södermalm där de aldrig behöver omsätta sin politik i praktiken. Då kan man propagera för ett återinförande av djurskyddsmyndigheten med givetvis en gammal avdankad miljöpartist som GD så att de få betesdjuren en gång för alla försvinner och vår redan idag låga egenförsöjning på mat blir ännu lägre. Mat ska vara i fyrkantiga paket, inte levande djur för de luktar illa och passar inte in i vår lattevärld!

Men efter nogrannt utvärderande så har vi tagit ställning för alliansen då de inte bara vill ha en levande landsbygd med levande djur i markerna utan har också kunskapen att omsätta sin politik till praktik. Med de rödgröna försvinner betesdjuren som vi är mycket beroende av.

Eskil rules eller blev det röstning efter klanlinjer nu? Hur som helst en ny säsong med nya grisar att decimera och lokala slakterier som kan förädla dessa bestar. Kan det bli bättre?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar