fredag 3 september 2010

Socialdemokraterna visar sitt fula tryne!


Så nu när opinionsiffrorna pekar åt fel håll för socialdemokraterna så åker boxhandskarna av för detta maktparti som abonnerat på makten så länge och som anser sig har rätt till den också. Under Fredrik Reinfeldts utfrågning i SVTkuppade dom in en socialdemokratisk medlem som fick illustrera förändringarna i sjukförsäkringarna. Problemet var att han ljög eller så glömde SVT att fråga honom. De hävdar dock att de frågade honom. Lex jörg kanske nu får en annan innebörd av vad kampanjmakarnaSveavägen 68 trodde från början.

I Kalmar län som framgår av inscannade bilden så finns också en hel del intressant att analysera när det kommer till vem som står på valbar plats och vilka titlar de använder. Håkan Juholt har lagt av med sin falska titel journalist och hävdar proffspolitiker vilket han alltid varit så det är ju bra. Peter Wretlund lokalt I Oskarshamn är också politiker vilket ju är tur med tanke på hans obefintliga skolgång ( tur att han har ett jobb). Problemet är att han bestämmer över mycket och då matematik inte är hans starka sida ( enligt honom själv ), så är ju också Oskarshamns kommun kanske den mest misskötta i landet? 107% över budget år från år och nu senast 360 miljoner i ägartillskott till lokala allmännyttan Byggebo. På landstingssidan noterar man med intresse hur smygarn, Ulf Nilsson står först på 6: plats och att även han har titeln politiker som enda person på den listan.

Deras Ledare Mona Sahlin är ute och håller "demokratiskola" i någon förort. Säkert helt omedveten om hur stort stöd de har i dessa områden. Denna valrörelse är precis lika tråkig som jag förutsett och smutskastningen är stor och jag är helt övertygad om att socialdemokraterna som det maktparti man är kommer att kasta fram mer skit längre fram. De behöver reformeras från grunden precis som Greger Hatt så bra skriver om på Newsmill.


10 kommentarer:

 1. Med vad då? Demokratin bygger på att vi är aktiva och inte överlåter makten till andra. Att häckla makten har pågått i organiserad form i över 2000 år på den här planeten som vi kan se i Italien där inristningar i marmor häcklade roms härskare så jag följer en lång tidslinje här!

  SvaraRadera
 2. Tvärtom, kämpa vidare för ett demokratiskt samhälle!
  Skandal att detta valfusk inte polisanmäls ens.
  SVT pratar positivt om det som borde rubriceras som ett brott mot demokratin.

  SvaraRadera
 3. Ang. valfuskvideon, är det där tyvärr något som görs från i stort sett alla stora partier. Det är hemskt! :(

  SvaraRadera
 4. Vi borde ha utländska observatörer!

  SvaraRadera
 5. Mona S blev ju utsatt för samma sak, när den där änkemannen som skulle få höjd skatt på sin villa kom till tals.
  Det visade sig vara Gustaf Holmius som fick komma till tals, och han är ordförande för Villaägarnas Riksförbund i Solna och tjänar 600 000 kronor per år, men i inslaget så lät det som om han var fattiggpensionär!!..

  STACKARE!!!, det är verkligen synd om den höginkomsttagaren!!.

  SvaraRadera
 6. Precis som det är om överläkare Jörg:

  http://cornucopia.cornubot.se/2010/09/overlakare-den-nya-arbetarklassen.html

  SvaraRadera
 7. Att få möta "särskilt utvalda väljare" är väl något alla partiledare måste förvänta sig .. men att en partiledare eskorterar sin "valboskap" fram till vallokalen hör väl till ovanligheten??

  Tack för hjälpen .. ibland är det SVÅRA lättare än vad jag trodde .. ;-)

  SvaraRadera
 8. I 2006 års riksdagsval fanns sossarnas starkaste stöd i Kalix kommun respektive Norrbottens län. Länken visar socialdemokraternas tio starkaste kommuner och län vid förra valet.

  www.tiotips.nu/view.asp?ID=89

  SvaraRadera
 9. Det som gör Oskarshamn unikt är att V fick 22% ungefär i sista valet vilket är skyhögt för att vara södra Sverige.

  SvaraRadera