måndag 6 september 2010

Folk som hatar

sig fram i livet ska inte styra över oss andra. Ann Helena Rudberg har skrivit bra om valet och de extremistpartier som vill styra över oss andra, dvs FI, V och SD. De vill skapa konflikter mellan kön, klass respektive ras. Jag har inget emot att de finns i riksdagen och framförallt ska vi kunna diskutera öppet och inte som nu låta media i form av tex. TV4 styra vad som ska visas av reklamfilmer osv.

Att dessa människor aldrig lever som dom lär är också signifikant. Lars Ohlys barn har gått i privatskola, han opererar sig på privatsjukhus och hade han levt under sovjettiden och bott på andra sidan muren är jag helt övertygad om att han precis som ledarna då, hade levt ett västerländskt liv medan medborgarna slavade fram i köer.
Mona Sahlin har visat prov på mycket dåligt omdöme när hon bjuder en av dessa partier in i den rödgröna trojkan och tvivlar ni på att Lars Ohly hatar sig fram i livet kan ni se på detta lilla klipp.

4 kommentarer:

 1. Du skriver som Du har förstånd till. I en konflikt mellan exempelvis fanatiska Islamister som hatar Dina ideal och Dina västerländska upplysningsideal tror Du alltså att upplysningsidealen kan vinna. Utan uppbackning av någon mot-hatare.

  Din motståndare är beredd att ta till våld. Du är det inte. Men Din Ickevåldsprincip ska ändå segra. Hur???

  Tobias Wallin

  SvaraRadera
 2. Med hat vinns inga krig, hat fördunklar ditt omdöme, du måste vara kristallklar när du går in i en konflikt, då ökar dina chanser att vinna mångdubbelt.

  SvaraRadera
 3. Que? bor vi på samma planet och har du läst mitt blogginlägg eller någon annans?

  Vem har sagt att jag har västerländska upplysningsideal? Knappast troligt för en fredlös smålänning ;)

  SvaraRadera
 4. Med hat vinns inga krig, däremot med kulor och krut. Skjuter man huvudet av sina motståndare så vinner man, enkelt.
  Hade NATO/USA genomfört ett klassiskt gammaldags hårdhänt krig i A-stan så hade man vunnit nu.
  Visst hade det kostat 1-2 miljoner afghaners liv, men lugnt hade det varit.

  SvaraRadera