torsdag 9 september 2010

Till makten vi (s)ka


kosta vad det kosta vill. Nu har ännu en valfusk skandal uppdagats och det är ju och enbart socialdemokraterna som verkar hålla på med detta. Vad pågår egentligen i deras huvuden när dom på ett så flagrant sätt överträder de demokratiska spelreglerna?

Dett sker också i den kommun där en av socialdemokraternas mest aktive och högst rankade bloggare håller till. Man kan ju snabbt konstatera att antingen så befinner sig inte Peter Andersson i verkligheten ihop med sina partikamrater och förmedlar den fina demokratisyn som han så engagerat skriver om på sin "fritid" på sin blogg eller så delar han denna syn som sin kamrater har i verkligheten och bloggen är bara en chimär, en potemkinkuliss. Vi andra kan ju bara spekulera och hålla tummarna att socialdemokraterna förlorar stort i detta val och att dessa maktmänniskor flyr partier och in kommer genuina gräsrötter.

Även från andra kommuner kommer liknande signaler som tex. Oskarshamn där en rödsprängd herre rattade runt i vallokalen och tillrättavisade allt och alla. Så synen på makten verkar alla socialdemokrater inklusive Marita Ulvskog ha gemensamt.

Denna suffle kommer efter valet att sjunka ihop som inte ens en fläskpannkaka utan en ultratunn pannkaka och mitt tips är att Peter Anderssons 3,17 blogginlägg per dag kommer att sjunka i takt med inbördeskrigets utbrott inom socialdemokraterna.

Affischen kommer ifrån bloggen valaffischer. Lysande satir!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar