lördag 7 januari 2012

En ny hycklare välkomas in i klubben

eller den nya adeln. Han heter Jonas Sjöstedt och är ny ordförande i det starkt feministiska vänsterpartiet och har sedan lång tid tillbaka levt ett lyxliv som är få förunnat i dels Bryssel, New York och nu Östermalm Stockholm. Pliktskyldigt så anser han att Östermalm är tråkigt och att han tycker om "de mogna förorterna, ­Årsta, Gröndal och Aspudden." som  han själv uttrycker det. Då har jag ett förslag, varför flyttar han inte till något av alla de förorter som kan karaktäriseras som ghetton och där deras politik har havererat och där arbetslösheten är minst 50%. Det finns flera i Stockholmsområdet och alla har finfina kollektiva kommunikationer till och från din arbetsplats. Som exempel kan nämnas Fittja, Alby, Tensta, Skärholmen där också NK skärholmen ligger ( det loppis som låg i garaget tidigare ) där du och din familj kan shoppa loss och samtidigt kan dina barn då gå i de av er omhuldade kommunala skolor.

Hoppsan det passar inte herrn med diplomathustrun.

Medborgarperspektiv har skrivit bra om vår nya adel här.


2 kommentarer:

  1. Ändå känns det som lite bättre att vi inte längre har en vänsterledare som bara kan bruka hammare och skära utan vet hur man hanterar ett silverbestick :D

    SvaraRadera
  2. Alltid trevligt med en revolutionär under kristallkronorna så att östermanlmsdamerna kan både fascineras och avundas Jonas fru.

    SvaraRadera