fredag 13 januari 2012

Socialdemokraterns rally ner i avgrunden

Nu så ger sig inte Expressen med att mobba stackars Juholt och det räcker inte för honom att ha julledigt och åka till Mexico för att jobba som volontär på ett barnhem. Nu så skjuter dom in sig på ett av hans ljug, det om budgeten och drar upp det till ytan. Elakt tycker bloggarna på S-info som tydligen är en S-märkt entreprenörs verk och inte någon officiell portal vilket nog alla trodde men anybody så skickligt avslöjat här. Under tiden så jobbar myrorna med röda foliehattar på frenetiskt med att begrava det mest nyfikna och öppna parti i ett ogenomtränglig mur av invektiv, anklagelser och hätska utfall mot partikamrater och de få utomstående som dristar sig in där.

hur kommer detta rally ner i avgrunden att sluta? Tjja ingen vill väl bli associerad med en förlorare och de kan mycket väl få under 20% i opinionen för Juholt verkar ha bestämt sig att inte stiga av i första taget och varför skulle han det, han kommer aldrig att få något som helst toppjobb efter detta. Min tro är att de likt andra sekter helt enkelt kommer att radera ut honom från historieböckerna som en lång eländig mardröm. Vi andra som vill se en utvecklad demokrati är detta egentligen bra nyheter så länge han aldrig kommer närmare den egentliga makten för med honom får förhoppningsvis fler människor upp ögonen för att det politiska systemet behöver reformeras och utvecklas.

Tack för alla insatser under 2011 Juholt och bon voyage nu under 2012. Du kan behöva det.

Uppdatering: Tokmoderaten har skrivit dessa rader som är explovisa nyheter i allt sit elände "Vad Carin Jämtin ser hos sin chef i dessa dagar, under dessa månader, förtäljer inte nyhetsrapporteringen. Bilderna ger oss en kvinna som ser uppgiven, hålögd ut och som håller ett jultal till fotfolket som utstrålar defaitism. Mina källor berättar om en partisekretare på väg in i väggen, som gråter sig igenom arbetsdagarna och som inför medarbetarna frågar sig varför just hon skall behöva jobba med en mytoman." Om det stämmer så är nog Juholts dagar räknade för om hon drar eller säger externt som det är så är det godnatt för herr Juholt.

Ps. Det där med volontär på barnhem var lite ljug, snarare all inclusive och mysa med en pina colada vid poolkanten. De är solidariska de däringa social demokraterna Ds. 

2 kommentarer:

  1. Expressen skrivs så här: Expressen. Inte expressen. Och Ljugholt heter han. Ljugholt. För helvette.
    Men här i Potatislandet vet dessbättre ingen vem Ljugholt och förbannade sossar är. Här växer ekonomin snabbare än Kina!
    Muchos saludos, Lasse i Lima, Peru

    SvaraRadera
  2. Muchas gracias Lasse! Vad heter Besserwisser på spanska eller var det Messerschmitt?

    SvaraRadera