lördag 21 januari 2012

Juholt, vår ledare och hjälte

har kallat till pressträff i flanaden i sin hemstad Oskarshamn vilket verkar vara ett genidrag då hela klubben gamarna eller politikjournalisterna som häckat utanför Sveavägen 68 nu måste harva ner 33 mil till Oskarshamn mitt i vintern på hala vägar. En hämndaktion värdig bara Juholt.

Juholt ihop med sina lokala partikamrater
Det ska bli otroligt intressant att om möjligt närvara på denna pressträff då den borde vara öppen då flanaden knappast kan stängas av för folk och fä. Normalt är ju lördagar vikta till vildsvinsjakt men jag har en känsla av att träffen kommer att bli historisk.

Skulle han avgå så är det minste 1 år för tidigt då reformationen av socialdemokraterna bara har kommit halvvägs och inge har insett Juholts geniala arbetssätt. Trist och bon voyage Juholt. Är rädd att han nu kommer att strykas ifrån historieböckerna och att han aldrig kommer att målas i olja och sättas upp jämsides med Branting och Erlander.

Media: Ex, Dn, SVD, AB

8 kommentarer:

 1. Jag håller då tummarna för att han får fortsätta reformationen av sossarna tills det hela är accomplish:) Synd att du missar en jaktdag bara.

  SvaraRadera
 2. Dacke!

  Mycket talar väl för att det nu är slut för Juholt, men visst vore det väl stor humor om han lurat ner hela pressuppbådet från Stockholm bara för att meddela att han fick en fortkörningsbot kvällen innan på väg hem till Oskarshamn eller att hela pressträffen visar sig vara en invigning av den lokala partiavdelnngens nyrenoverade kontor. Det hade varit stor humor att lura iväg alla journalister på en långresa på helgen för något som visar sig vara totalt menlöst!

  SvaraRadera
 3. Hör Du X vet du inte att politik är inte att vilja. Politik är att luras och bäste politiker är bäst på att luras. Det var nog Ljugholtens svarta bok och hotet mot partiets maktkärna som tog ner honom till slut. Långa knivarnas natt skall inte annonseras i förväg för då hinner de hotade först! Och nu skall det ju bli kul att se vilken kanin som dras upp klädsamt bensprattlande i strålkastarljuset? TJT

  SvaraRadera
 4. Å fy för fanen för nu leder Bodström racet i Lillpravdas röstning! Dom har givit sig fan på att störta sig i avgrunden? TJT

  SvaraRadera
 5. Käre X visst det hade varit stor humor. Nu blev det ett tal på hela 3 minuter för vilka de reste minst 9 timmar tur och retur plus uppehälle och uppriggning osv så visst var det en hämnd.

  Tyvärr missade jag talet då jag grovstyckade ett vildsvin, en stor galt som vi jagat nu i snart 10 månader på 100kg +, en riktigt skrävlare som sprungit runt och pinkat revir i hela socknen men nu gick han i gräset. Bild kommer imorgon.

  SvaraRadera
 6. Bodström är värre då han är intelligent till skillnad från Juholt. Det vore en katastrof om han blev vald.

  SvaraRadera
 7. Hette galten Håkan också? Jo Du grovstyckade namnen också redan den första förvåningsdagen efter att han valts. Tänk att VU fick fram kniven till slut! Där ser man ändå att den sussejala removokraturen kan ta sig samman sent omsider när den pissade byxan ruttnat och blivit helt omöjlig. Kan vi tro att Berit Andnor leder den här valkommittén också? Nääääää int då! Och varst är kvinnoförbundet när dom behövs?

  Grattis till galten och grattis till oss alla! Du kastade väl ur bakhåll en golfboll i skallen pån när han låg där för att se att Marlinskottet var 100%? TJT

  SvaraRadera
 8. Njaa nu är jag nog tvungen att göra en Juholtare då galten nog inte var så stor.... men fin i köttet i alla fall!

  Berit är nog körd men hon var inte ensam då Göran Johansson var med och många andra. Problemet är det som Lewin skriver om i DN, tiden har sprungit om dom och de som sitter i toppen är bara där för karriärens skull, därav de vassa armbågarna.

  SvaraRadera