måndag 23 januari 2012

Verkställande örådet

har då träffats den senaste veckan och enligt insiders så röstades Juholt ut med siffrorna 9-3. Juholt å andra sidan kände ett klassförakt vilket jag också kände i Söndags när jag och en annan småföretagare var ute och jobbade i snögloppet han på kryckor då sjukersättningen är ju ett skämt för oss. Detta jämfört med 144.000 i månaden plus traktamenten och fringisar, gratis mat, livslång pension, gräddfil i sjukvården så kan man inte annat än att känna ett förakt för er som valt politiken som yrke och som skaffat er förmåner som vi andra bara kan drömma om.

Nu vidtar arbetet med att sudda ut Juholt från historieböckerna och det ska bli intressant att hur snabbt han försvinner från S-bloggarna då när Mona avgick så gick det fort innan alla Mona fans banners var borta. De är roliga i köttgrytepartiet.

Tydligen höll Wanja i yxan denna gång och hon kommer då att gå till historien med AMF skandalen, att ha sparkat Juholt och att sänka LO. Bra jobbat Wanja!2 kommentarer:

  1. Man kan inte annat än känna förakt för det här bunkergänget. Det är så genomskinligt att de här elitsossarna älskar sina förmåner mest av allt. Drar sig inte för att baktala och sticka kniven i varandras ryggar. Äckligt är det. Nu har de barnfattigdom överst på sin politiska agenda. Bara nyttiga idioter som tror på detta nys.

    SvaraRadera
  2. Köttgrytepartiet som någon annan så fyndigt kom på.

    SvaraRadera