söndag 8 januari 2012

Katastrofen i Malmö

som alltid så finns flera anledningar vilket vi inom flygbranschen vet där alla haverier utreds nogrannt och dokumenteras så att alla kan lära sig. Detta arbetsätt finns såklart inte inom politiken då ingen politiker gynnas av att mindre bra beslut utreds utan allt ska begravas i kommisioner och utredningar så ock de nu aktuella massskjutningarna i Malmö. Orsaken är inte så svår att lista då förfallet pågått länge.

Polisens förfall har pågått sedan 1970 talet då Olof Palme tillsatte Hans Holmer som Säpo chef  för att de inte skulle rota i politikers sexvanor ( läs Geijer och de andra i bordellhärvan ). Efter detta har det bara gått utför och nu vinner den polis som gör minst. Det gör i Malmö att det praktiskt taget är riskfritt att begå personrån och bära pistol på sig. Det finns till och med en gata som buset tagit över. Det har vi inte sett i Sverige sedan Birger Jarl slog ihjäl alla lokala hövdingar på 1300 talet och skapade ett land. Kan man sedan begå småbrott så är skalan uppåt till mord öppen. Buset vet ju att Sverige är en safe haven och håller självklart till här också.

Invandringspolitiken är helt uppåt väggarna. Även här gjorde LO ihop med SAP ett gigantiskt misstag på 70 talet då man slutade med arbetskraftsinvandring och alla som kom efter blev "flyktingar", vilket många inte är. Observera att det är inget fel att migrera på grund av ekonomiska skäl vilket miljoner svenskar gjorde när dom emigrerade till USA men problemet här är att vi inte har jobb till alla och med en låt gå och klappa på huvudet politik, cementerar ett utanförskap varken folk vill eller inte. 90% arbetslöshet i vissa områden.......

Politikerna oberoende av färg vägrar att ta tag i problemet då det inte ger några pluspoäng, snarare tvärtom så blundar dom konsekvent för att vi i Sverige nu skapat hundratals getton där folk lever i parallellsamhällen med ingen eller ringa kontakt med varandra. Denna mångkultur om det inte finns några övergripande gemensamma värdegrund är en 100% grogrund för misstänksamhet och utanförskap vilket då med 100% sannolikhet ger en hög kriminalitet för vem är lojal mot ett samhälle som man inte känner och inte känner sig delaktig med?

Nu intervjuas Repaalu om situationen och vips så är hans ansvar i detta hela noll och en kommision ska tillsättas om situationen. Politikerna i Malmö skyller på importerade skurkar från kontinenten vilket är helt nys då situationen är mycket bättre i Köpenhamn med polisen effektivitet. De kan ha facebook manifestationer hela dagen året runt men att komma tillrätta med detta krävs många olika åtgärder och flera av dom är plågsamma får vår nya adel då de då måste erkänna sina misstag.


6 kommentarer:

 1. Ett klarsynt inlägg som vanligt. Beklämmande att ansvariga alltid kan smita från ansvar och alltid med en stor påse pengar åt sig själva.

  SvaraRadera
 2. Verkligheten brukar ju komma ifatt dummheter så småningom - undrar hur länge det ska dröja i denna fråga?
  I Borlänge ser situationen ungefär lika dan - integrationen resulterar i parallell samhällen som skapar motsättningar och den ena politiska vurpan efter den andra!

  SvaraRadera
 3. Även i USA så levde folk ofta i parallellsamhällen som little italy och chinatown och även Svenskarna hade sina egna kvarter i Chicago men skillnaden i USA är att nästan alla är migranter och de har en otroligt stark amerikansk kultur som inordnar alla snart under samma hatt och det måste ske här med om inte.....

  Det finns över 150 utanförskapsområden där sysselsättningen är under 50% så och Borlänge har säkert också sin släng av sleven.

  SvaraRadera
 4. Multikulti & integration står i motsatsförhållande till varandra, vad vill vi egentligen ha för samhälle?

  SvaraRadera
 5. Felet är väl snarare att tonläget är så svart/vitt i Sverige tack vare våra politiker och media så att vi inte klarar av nyanserna för verkligheten är aldrig svart eller vit utan vardagligt grå. Så första steget måste nog våra höga herrar och damer ta.

  SvaraRadera
 6. Håller med på alla punkter utom om Birger Jarl (han dog 1266)

  /Sniper

  SvaraRadera