lördag 20 mars 2010

Homo S - den grälsjuka apan - PP style

Vi som står utanför kotteriet (som Fredrik säger) eller partiapparaterna som det officiellt heter har slagit vad när våra kära cyberriddare ska råka i gräl med varandra. Vissa trodde efter valet, jag trodde långt före och nu verkar det ha inträffat. De verkar vara precis så där härligt elakt och misstankarna och anklagelserna haglar i cyberrymden.

Kära piratpartister - man kan ta apan ur djungeln men aldrig djungeln ur apan. Vi homo sapiens är en opportunistisk apa som ser till oss själva i första hand och kan vi komma åt fördelar i form av makt och/eller pengar, förr var det ju termiter och aphjärnor så gör vi det. De teknologiska framsteg som enskilda homo sapiens har gjort har snarast förstärk vår förmåga att plåga och utrota oss själva genom diverse krig. Internet har INTE ändrat detta och om Dick Falkunge gått en riktig ledarskapskurs istället för den han tjatar om hela tiden genom försvarsmakten så skulle han insett att ett parti om man vill minimera maktproblemen så måste man ta hänsyn till hur vi är funtade och inte organisera ett parti som en förening.

Så dags att ta bort fjunen från dräkten Dick och om ni inte inser detta så kommer ni att tyna bort och det hjälper inte att häradsbetäcka under tiden!

Med sådana skarpa hjärnor som Scaber Nestor är jag övertygad om att de kan reda ut situationen, not! Han och ultrakommunister är de enda som raderat mina kommentarer. Känns demokratiskt och cyberaktigt Scabbor.

Att detta parti skulle utveckla sig till ett liberalt drömparti ala Bloggelito ter sig ju utopiskt för att uttrycka sig milt.

För alla intresserade av mänskligt beteende så varsegod gå in på piratbloggarna och läs dessa plus kommentarerna. De unga piratpartisterna är sådär skönt naiva som bara unga kan vara.

Fler ppartister som råkurrar: Beelzebjörnen, Opassande, Skabbiga nestor,

2 kommentarer:

  1. Scaber Nestor är inte piratpartist...

    SvaraRadera
  2. Intressant, så Piratpartiet, integritetens försvarare har ett öppet medlemsregister.....

    Tack för infon ;)

    SvaraRadera