torsdag 18 mars 2010

Inte ens Kafka


Hade kunnat komma på en så diabolisk tortyr av Thomas Quick som han och hans familj fått utstå. Han har 6 syskon som alla under årens lopp ha fått se det ena efter andra skrivet om deras bror plus veta att han hållits instängd och nerdrogad år ut och år in. Att alla cylindrarna inte tänder på Quick är ju uppenbart och hans känsla för drama och dramatik är nog väl dokumenterat vid detta laget men detta skulle ingen behöva råka ut för.

Det som Hannes Råstam skriver om på DN debatt kan få nackhåren att resa sig på vem som helst. Att detta har kunnat få fortgå under så många rättegångar visar vilket otroligt dålig rättsäkerhet vi har i Sverige vilket alla som kommit i kontakt med rättväsendet vet.

Den person som skulle ha försvarat Quick är vår egen jämställdhetsorakel, Claes Borgström. Denne Claes är inte vem som helst utan en enligt wikpedia mycket välmeriterad advokat som dessutom suttit i advokatsamfundets disciplinnämnd! Idag bidar han sin tid inför det förväntade av dom själva maktskiftet där hans advokatkollega förväntas få justitieministerjobbet och han motsvarande inom jämställdhet. Bara detta faktum borde få vem som helst med lite förnuft att bli mörkrädd.

Han borde om det fanns heder i kroppen , bli pensionär ihop med många av de makthungriga 40-talisterna, odla blommor på Österlen ihop med Gudrun och inte skada andra människor mer.

1 kommentar:

 1. daniel johansson19 mars 2010 16:01

  Här är något riktigt riktigt stort som polis/åklagare och skl gömt undan !

  http://www.youtube.com/user/nolies2you#p/a/u/1/aHQrbgI9Fxg

  http://www.youtube.com/user/nolies2you#p/a/u/0/uCOvH08MY_Y

  Hela den otäcka berättelsen finns på, www.totalskandal.se

  SvaraRadera