onsdag 24 mars 2010

Justitieministern förvandlad till aska

Och så fick hon backa från sitt idag famösa uttalande om gredelina kuvert vilket förstås var självklart. Allt annat hade renderat krav på avgång. Inte ens i den marxistisk feministiska skolan så ingår utpekande före fällning i domstol.

Det som man däremot kan fråga sig är hur det kommer sig att ingen inom Moderaterna med juridisk skolning fanns som kunde axla uppgiften istället för en outbildad och därmed kraftlös
minister i form av Beatrice Ask som i bästa fall bara kunnat föra vidare den politik som förra regeringen hade och som tjänstemännen driver på departementet.

Ett annat tecken i tiden är att politikerna är isolerade från resten av folket och då i slutna rum så kan ju precis som i vilken sekt som helst åsikter flyga iväg åt fel håll. Vi har 7 partier i riksdagen som vill ha kvar och troligen även skärpa sexköpslagen som om det folkomröstades om den knappast skulle vinna..... Gudrun Schyman måste skratta hela vägen till Färs Sparbank som den som introducerade och befäste den marxistiska feminismen i Sverige som den enda tillåtna i den stora flora av feministiska rörelser det finns i världen.

Jag observerade samma sak inom energiområdet igår.

Media: DN, SVD, AB, Ex,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar