tisdag 4 oktober 2011

Climate talibans strikes again!


Så är det faktiskt. Det verkar som om det är upp till oss fristående politiska bloggare att syna framförallt miljöpartiets förslag då prasselmedia verkar totalt ha frånsagt sig sitt ansvar. Nu kommer en debattartikel om deras budgetförslag och som en total överraskning vill dom höja skatten... skojade bara, detta parti är ju inget annat än ett socialistiskt parti som när muren föll gick från att vara socialister till miljötalibaner. Allt i ett enda syfte, att kontrollera oss andra. Se bara hur Tysklands förre utrikesminister Joschka Fischer, dom gröna, stod på barrikaderna under 70 talet, bytte till kostym och vips var han en miljötaliban. Det är han på bilden ovan och att makt och sex går hand i hand är väl ingen som förnekar!

Nu med den kunskapen kan vi åter se på deras budgetmotion:

Citat "Det ger möjlighet till en energismart upprustning av miljonprogrammens bostäder och av många småhus" Vem av deras representanter bor i något av de så omhuldade miljonprogrammen? Ingen, noll, zip, zero. Ändå ska dessa renoveras så att ghettofiseringen bara fortsätter. Detta är inget annat än ren förakt för vanliga människor.

Citat "Mot denna utveckling sätter Miljöpartiet upp målet att Sverige 2030 ska drivas av 100 procent förnybar energi." Är ju så dum att den inte ens går att argumentera emot. Kan lugnt konstatera att språkrörets egen båt värms med svavelosande olja. Vore inte helt fel att börja på egen bakgård. För er som inte vet så är CO2 ren bluff ( ingår ju i fotosyntesen ) men H2SO4 eller H2SO3 svavelsyrlighet ett reellt hot mot våra sjöar och Östersjön.

När det gäller tåg så blir det ännu tokigare, citat "Men de problem som växt ur decennier av nonchalans kan inte lösas genom tillfälliga satsningar" Ni har faktiskt suttit och påverkat regeringen mellan 1998 och 2006 och hade då precis denna roll som ni nu anklagar alliansen för.
Vidare så drev er gamla språkrörskollega Botniabanan hårt och den kan ju ses som hans verk. Denna bana är inget annat än en stort fiasko som dels förstörde den unika våtmarken söder om Umeå ( ni vet natur och sånt som ni kan se när ni sitter på flyget mellan alla era möten och tittar ut ) och ännu värre järnväg görs ju av betong och stål vilket driver på CO2 halten i atmosfären. Så denna Botniabana kan inte ens ni kollektivt klimatkompensera för om ni så höll på i tusen år.

Jag har sagt det förut och säger det igen, Miljöpartiet är landsbygdens fiende nummer 1!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar