lördag 22 oktober 2011

Håkan Juholt skriven i Stockholm?


Här är i alla fall ett bevis på detta: http://grab.by/cLmt

Och här: http://grab.by/cLmD

Det vill säga att Saaben som han aldrig kör med och som står parkerad i Oskarshamn är skriven på en Håkan Juholt i Stockholm inte Oskarshamn. Hittade detta i en kommentar på bloggen ner kommer man alltid där en tuppfajt har utspelat sig mellan Viktor kvantfysikern Tullgren och teatermannen Anders Nilsson, bägge S dock med helt olika infallsvinklar på det som skett.

Om detta stämmer så är det fel kiss and goodbye för Håkan Bråkan?

Jag hävdar fortfarande att 15% är bra gjort för Håkan.

25 kommentarer:

 1. Så länge som alliansen driver hat mot sjuka och arbetslösa och Sd mot invandrare lever Sverige farligt. Trodde inte Sverige kunde vara så hatiska. Men det har alliansen visat genom att de är snäppet värre än Sd. Vilka var det som fuskade värre än Juholt, jo alliansen med lägenheterna, men det räknas väl inte, för de sänkte ju skatten för arbetarna hellre än att satsa på skola och vård.Fredrik nämnde något om utanförskap, inget han bryr sig om. Bara det blev ett fint tal så fick han lite komplimanger till. En mandat period till för alliansen och vi har inga sjuka och arbetslösa kvar. Allt sånt är borta, för de finns inte i livet.

  SvaraRadera
 2. Roggan .. vilket bra tips! Jag ska också börja kopiera mina kommentarer och strö ut dem till oliktänkande.

  Dacke .. en liten glädjespridare på lördagskvällen ..

  http://2000aldrig.wordpress.com/2011/10/14/manga-star-bakom-juholt/

  SvaraRadera
 3. Men alltså...

  Om detta stämmer måste han vara skriven i Stockholm.

  Bilen reflekterar folkbokföringen.

  Såvitt jag kan minnas från den tid jag och mannen pendlade.

  SvaraRadera
 4. å andra sidan finns det något som heter "särskild adress"...

  SvaraRadera
 5. äsch, glöm det...

  gå till birthday.se och skriv in juholt

  SvaraRadera
 6. HaHa. Någon håna håkan-kampanj behövs inte. Han ordnar biffen på egen hand.

  Utanförskap är petitesser vilka sossarna inte bryr sig med. Annat än retoriskt Vi minns tumskruvarna G.Persson drog åt på arbetarna efter 90-talskrisen. Eller Hans Karlssons svek mot sjuka och arbetslösa när sossarna satt vid makten.

  Sossarna är ett köttgryteparti. Alla sossar, från toppen till botten, vill sleva i den grytan.

  SvaraRadera
 7. @Roggan: Ämnet är Juholt in Alliansen och deras zoombiepolitik.

  @Anybody: Visst är det kul?

  @Anonym: Köttgrytorna är tomma därför är det kris i partiet, trots 26% väljarstöd vilket på Europeisk nivå är bra, men de har inte längre förläningar att dela ut. Lite taskiga rektorsjobb på folkhögskolor men vad är det jämfört med ett hederligt GD eller polischefsjobb?

  SvaraRadera
 8. Håkan Juholt är folkbokförd i Oskarshamn!

  /Eva

  SvaraRadera
 9. Lite kul får vi väl ha en lördagskväll Eva?

  SvaraRadera
 10. Javisst, om man tycker att det är kul att ljuga :)

  /Eva

  SvaraRadera
 11. Asså förklara gärna för mig hur Håkan kan ha sin bil i bilregistret reggad på Håkan jukolt i Sthlm men vara folkbokförd i Oskarshamn?

  SvaraRadera
 12. @Eva, dont shoot me,I am just the delivery boy!

  SvaraRadera
 13. Det märks att köttgrytorna slutat koka. Sossarna har mer och mer börjat morra åt varandra. Och de riktigt feta nackarna har vänt partiet ryggen.

  SvaraRadera
 14. Håkan är även ordförande i ett aktiebolag, Östra Småland Intressenter AB, som gjorde en förlust på ca 5 MSEK år 2010.

  SvaraRadera
 15. Det bolaget är hans gamla arbetsgivare, tidningen Östran och Nyheterna, numera sålt (tror jag till Gota media).

  Han är även ordf i Oskarshamns hamn AB och där har jag många historier om...... Dom tar vi när vi närmar oss valet 2014. Vi vill ju att Håkan ska vara kvar till dess!

  SvaraRadera
 16. Håkan en dag i Oskarshamn någon gång runt 98-99 http://www.flickr.com/photos/beta75/5730285052/in/set-72157625250790651

  SvaraRadera
 17. Bilden är tagen i gallerian utanför hans älskade Domus!

  SvaraRadera
 18. Det som är mest intressant i Ljugholt-gate, är att inget parti? är beredda att ändra reglerna så att de blir straffrättsligt lika som för kreti och pleti.

  SvaraRadera
 19. Helt klart och det visar ju gapet mellan dom och oss. Likhet inför lagen ska vi köra upp i nyllet på dom innan valet!

  SvaraRadera
 20. Ja jag tog den till någon artikelserie som vi hade på Nyheterna där intervjuobjekten alla var plåtade i den grisrosa puffen. By the way, Håkan är fortfarande anställd på Nyheterna, lokalredaktionen i Högsby om jag inte minns fel. Så någon stackare går fortfarande på vik... Han är bara tjänstledig.

  SvaraRadera
 21. @ Karl Nilsson
  Så här förklarar min partivän Anders E Nilsson det i en kommentar till mig, då jag även på hans inlägg på bloggen "ner kommer man alltid" (inlägget som Nils Dacke länkar till i sin text), påpekade att Håkan Juholt är folkbokförd i Oskarshamn:

  /.../ "I bilregistret anger man var man får sin post så att man nås av bilskattsedel och registreringsuppgifter. För ersättning för övernattningsboende för riksdagsledamöter går man strikt efter folkbokföringsuppgifterna om jag förstår regelverket rätt."


  @ Nils Dacke
  Jag skjuter aldrig - i alla fall inte skarpt :)

  /Eva

  SvaraRadera
 22. Jag tror på Eva om att Ljugholt är skriven i Oskarshamn. Som alla tunga sossar vill han berika sig så mycket det går.

  SvaraRadera
 23. Riksdagspolitiker oavsett partifärg ska vara mantalsskrivna i den valkrets de är inröstade för. Det är inte fråga om at tberika sig själva utan en fråga om demokrati att alla delar av landet ska ha representater i riksdagen. Liksom i det privata närngslivet ska arbetsgivaren stå för kostanderan för den ena bostaden när arbetet kräver dubbel bosättning. Inget konstigt alls. Jag börajr mer och mer misstänka att det här drevet är icensatt av självgoda stockhoilmare som vill köra racet sverige för sig självt utan inblandning av folk från landsorten, En form av statskupp alltså.//susanna svensson

  SvaraRadera
 24. Vilket ju inte alls stammer da flera ledande sossar och kd politiker har blivit inrostade i valkretsar som de inte alls bor i eller nagonsin bott i. Tvartom ar detta ytterliggare ett satt att plocka ut skattefria ersattningar som inte populasen har. Sa om du hoppar ut till vanligt folk sa ska du se Susanne att du inte har stod for dina asikter.

  SvaraRadera