fredag 14 oktober 2011

Mediadrev?

Vissa vill hävda att det pågår ett mediadrev och att det och endast det orsakat denna storm runt Juholt. Inget kan vara mer fel. Det är helt uppenbart att kniven i ryggen eller snarare knivarna kommit inifrån och att dessa läckor nu gör det omöjligt för Juholt att sitta och det är inget mediadrev.

Jag har i alla fall varit konsekvent i min kritik, mycket beroende på att jag känner till hans bakgrund och intellektuella kapacitet eller inkapacitet som vi småläningar kallar den och redan den 21 Maj förutspådde jag det som nu rullar upp.

Personligen tror jag att vi ser början på sista akten och att Juholt som suttit i 6 månader kommer att försvinna helt ur politiken. Maken till magplask går nog inte att finna i modern tid och den stora frågan är ju inte att han misslyckades på sin post för det var givet av förutsättningarna, utan hur kan en sådan person med så få intellektuella tillgångar komma så långt?

Det som jag också skrivit om flera gånger med köttgrytorna har Erik Laakso skrivit om och en intressant diskussion utspunnit sig i kommentarsfältet. Självklart är det så och se bara vilka som passat och valt andra karriärer nu när Juholt kom fram. Det är ju inte bara feta arvoderade uppdrag inom politiken som sossarna nu ser sig dragna på utan då när det var som värst så var kanske 80% av alla generaldirektörer sossar och betänk alla under denna nivå osv osv osv.
Ett vidrigt system som bara delvis är avskaffat av alliansen.

10 kommentarer:

 1. Hur kan det komma sig att så många, så jämförelsevis
  obetydliga människor avancerat så långt i politik och näringsliv?
  Åke Ortmark, P1 Sommar, 25 juni 2006

  SvaraRadera
 2. Inom näringslivet vet jag inte, men att riktiga stolpskott kommer så långt inom politiken är ett systemfel enligt mig.

  SvaraRadera
 3. "Och på vår första semester drog jag med henne till Vitryssland"

  Menar han dessutom resan som han fått stipendiepengar ifrån riksdagen för?

  SvaraRadera
 4. Citat ovan från intervjun med 800 svar?

  http://www.expressen.se/nyheter/1.2444517/jag-fick-800-svar-pa-min-annons

  SvaraRadera
 5. En som också varit där.14 oktober 2011 kl. 10:59

  Vitryssland? Så romantiskt.

  SvaraRadera
 6. Och så sitter sossarna i tv-sofforna himlar med ögonen och kan inte förstå varför politiker-föraktet ökar. Äckligt vidrigt. Det enda som kan förändra är låga rösttal. Det biter och renar. Det krävs kunniga och engagerade väljare, vilket dessvärre saknas.

  SvaraRadera
 7. Dags att konkurrensutsätta denna sektorn occkså! Dvs vad är det som säger att de 349 aporna i riksdagen som var och en kostar 4 miljoner för en period kan fatta dom bästa besluten? Ingenting. Samma gäller de andra nivåerna också.

  SvaraRadera
 8. Dom orkade inte göra sig av med honom!

  SvaraRadera
 9. Varsågod för rubriken! Jag iddes inte skriva ut mitt TJT. Skjut varg nu vet jag annars ryker Dina hundar.
  Väl bekomme TJT

  SvaraRadera
 10. Håller med Anonym 11:07 angående låga rösttal.

  Jag har inte facebook annars hade jag startat en facebookgrupp på temat: "Rösta BORT socialdemokraterna en gång för alla".

  Låt oss hjälpas åt att se till att (S) hamnar under riksdagsspärren i nästa val. Jag är själv aktiv soffliggare sedan många år men jag kommer att rösta nästa gång - MOT socialdemokraterna.

  Uteblivna röster är det enda språk som det partiet begriper.

  SvaraRadera