fredag 7 oktober 2011

De förnekar sig aldrig

Så då har herr Juholt kommit ut ur garderoben som en som tar för sig och knallar runt på gränsen till det tillåtna. Vem är förvånad? Han sällar sig till den illustra skaran av Göran Persson, Annika Billström, Per Nuder, Ulrica Messing, Mona Sahlin, Wanja Lundby Wedin, Sven-Otto Littorin osv osv. Vad har alla dessa personer gemensamt. Jo en sak, de anser sig vara viktigare än oss andra. Ett annat ord är narcissist och frågan vi ska ställa oss är varför dessa personer hela tiden kommer fram och roffar åt sig när det är dom saktmodiga vi egentligen borde ha som beslutar om det gemensamma.

citat "- Det skadar nog oss politiker som kollektiv för det finns en bild av att vi gör allt vi kan för att roffa åt oss, men jag kan inte mer än säga att jag inte haft något uppsåt."

Snälla lilla håkan bråkan, om vi företagare gör samma misstag så blir boten 40% på beloppet oberoende om vi kände till saken eller inte. När ni i samhällseliten gör samma sak så vill ni oftast inte ens gottgöra som Billström och Persson eller spelar ni dumma som du nu.

Borde vi inte ändra om i vår demokrati så att de som ser efter andra kommer fram istället?

När ska de saktmodiga styra världen?

Nu har det tydligen uppmärksammats mer: dn, svd, expressen, gp,

5 kommentarer:

 1. Birro hade passat perfekt in i skaran.. haha..

  SvaraRadera
 2. Så bra! Upptäckte just att Du börjat skriva igen. Välkommen tillbaka! Ja visst fan är det så att Ljugholt är som alla andra politiker dvs benägen att fingra i syltburken. Och Anni L är en floskelkatastrof. Vi ska bli grönare än alla andra och se de skall ta efter oss och så blir allting bra! Fy för fan! Avrättningen av mp är också helrätt. Du skriver Frodolinskan? Är hen också bög som Fedderly och förre miljöministern? Ja ja dom får hålla på och packa skit om dom så vill. Det rör mig inte i ryggen men som jag nyss varit hos urologen och biopserat prostata så vill jag konstatera att det är pyton att få något uppkört i rektum - fast smaken är som baken delad.

  Har Du fortfarande ont om vildsvin? Nu när ni också skall drabbas av EU:s vargar så kan nog räkna med hundförluster och ramponerad jakt. Det senare "skadad/förstörd jakt" är ju en av (mp):s målsättningar.
  Lev väl ändå/TJT

  SvaraRadera
 3. Så bra! Upptäckte just att Du börjat skriva igen. Välkommen tillbaka! Ja visst fan är det så att Ljugholt är som alla andra politiker dvs benägen att fingra i syltburken. Och Anni L är en floskelkatastrof. Vi ska bli grönare än alla andra och se de skall ta efter oss och så blir allting bra! Fy för fan! Avrättningen av mp är också helrätt. Du skriver Frodolinskan? Är hen också bög som Fedderly och förre miljöministern? Ja ja dom får hålla på och packa skit om dom så vill. Det rör mig inte i ryggen men som jag nyss varit hos urologen och biopserat prostata så vill jag konstatera att det är pyton att få något uppkört i rektum - fast smaken är som baken delad.

  Har Du fortfarande ont om vildsvin? Nu när ni också skall drabbas av EU:s vargar så kan nog räkna med hundförluster och ramponerad jakt. Det senare "skadad/förstörd jakt" är ju en av (mp):s målsättningar.
  Lev väl ändå/TJT

  SvaraRadera
 4. Hej TJT,

  Vargen är här så det är trist och tyvärr blir det ju inte samma varken med jakten eller promenaderna i framtiden om den stannar.

  Fridolin är nog den idag farligaste politikern/personen vi har i Sverige. Flera kommer efter men han har en makthunger som ger en rysningar.

  //Dacke

  SvaraRadera
 5. "Fridolin är nog den idag farligaste politikern/personen vi har i Sverige. Flera kommer efter men han har en makthunger som ger en rysningar."

  Instämmer helt.

  SvaraRadera