tisdag 18 oktober 2011

Balla Hanif ska in i M's styrelse!


Mycket ska man läsa och höra men detta tar nog ändå priset. Nu ska Solnas egen super mario, Hanif Bali som tycker att skriva motioner är ett hån mot demokratin, kvoteras in i moderaternas partistyrelse enligt en annan Muffare, Erik halte och läspe. På något annat sätt går inte att tolka debatinlägget som gjort i svd. Jag kan inte några argument varför han ska in annat än att han är ung och invandrare. Jag som trodde i min enfald att moderaterna stod för företagande och fri konkurrens. Tydligen har dom triangulerat sig ända hit. Kommentarerna på artikeln är ju inte heller nådiga.

Om vi granskar Hanif Bali så har han såvitt jag vet inte gjort ett dyft. Han gick med Moderaterna för att han var för Irakkriget och sedan har det burit av ända in i riksdagen. Där bedriver han opinion och träffar medborgare! För det ska vi skattebetalare betala 4 miljoner för och lyckas han sitta en period till så är hans ekonomiska framtid tryggad. Grattis Bali och lycka till med kontakterna med oss medborgare. Jag känner i alla fall ingen lust att träffa en ordbajsare med politiken som karriär och som hittills inte levererat någonting.

5 kommentarer:

 1. Hehe, men oj då.. inte levererat nåt? Då har han ju 348 sjyssta kompisar till på Gubbdagis.. ;)

  SvaraRadera
 2. Njä! Gum- och gubbdagis skall det väl heta! You male chauvinist pig you. Jag satte stort värde på kommentaren "Ingen applåderar som Nalin Pekgul". Hon stod bredvid en förlorande Mååååna iklädd nån sorts pingvinkostym och slog hysteriskt med framlabbarna. Någon som kan hitta den videosnutten? Den är remarkabel!

  SvaraRadera
 3. klappturken på youtube! Liiite elakt men det var remarkabelt och förde tankarna till en annan tid och system ( diktatur ).

  SvaraRadera
 4. Tack för hänvisningen till Klappturken. Undrar om hon fick blåsor i händerna?
  Bilden ovan är inte dum heller. Tre resliga blondiner och en liten turk. Hade fjärde blondin frufridag? Blondinturken?

  SvaraRadera
 5. Intressant, eller bara tragisk(?), brist på konsekvenstanke hos MUF eftersom de sågade könskvotering på SvD:s debattsida för några veckor sedan, men när det kan gynna de egna så är det tydligen rätt ok...

  SvaraRadera