onsdag 5 oktober 2011

Narcissisten Birro förnekar sig aldrig


Det är nästan komiskt att läsa om Birro och nu hans senaste snyftartikel då han ville i all välmening förnedra Göran Hägglund med att sparka honom som ordförande för kristnazisterna och det slutade med att han fick sparken från TV4 istället och är inte längre aktuell som kandidat i KD.

Jo så här är det Birro. Du hade passat utmärkt som politiker i dagens system då allt kretsar kring dig och din egen vinning. Om du endast en enda gång tänker på det kristna budskapet så ska du se att det innehåller saker som ge till andra. På vilket vis kan en smutsig intern maktkamp där Odellen är förbannad på Hägglund vara något som på något vis lyfter dig, KD eller Sverige. Girighet är en av de 7 dödssynderna om du inte visste det innan.

Om du nu är så politiskt intresserad så varför inte börja i botten med att servera kaffe till de idag etablerade politikerna eller tycker inte du som så många andra av oss att dagens politiska system har ballat ur och allt handlar om egen vinning och att du med detta sällar sig till alla dom andra opportunisterna som det finns alldeles för gott om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar