onsdag 12 oktober 2011

Härdsmältan är total


inom dagens socialdemokrati. Igår så hade deras riksdagsgrupp ett möte som tydligen var allt annat än muntert. Mållgan, ordf i justitieutskottet luftade öppet sitt missnöje med att Juholt stack kniven i honom angående hans och Ilmars utspel som han först stödde och sedan backade ifrån.

När det sedan kommer till S situation så kommer det att bli precis som mitt i steget skrivit tidigare, mycket värre innan det vänder. Någon eller några inom riksdagsgruppen måste tycka genuint illa om Juholt, varför läcker den annars som ett såll och om vi hoppar över till Juholt ledarskap så har du den i ett nötskal på er kongress där han offentligt förnedrade Östros. Tror till och med att jag har bilden på min blogg. Så gör ingen som vill ha med trupperna.

Nu så tror jag att det bara är fråga om dagar kanske timmar innan han avgår och då försvinner för alltid från topppolitiken. Jag var nog först att ifrågasätta honom bland både media och bloggare men kan inte idag känna något annat än sorg över hur Svensk demokrati förfaller och att dessa människor som ska "leda oss" mest verkar leka hela havet stormar och skiter totalt i oss folket.

Media: DN, SVD, DN, Expressen,

bloggar: Jinge,

5 kommentarer:

 1. Hur förnedrade han Östros? Tog han bara ned en bukett?

  SvaraRadera
 2. nejdå han tog med två fast den ena vara aaaaningen större.

  SvaraRadera
 3. Tar det aldrig slut. Börjar bli tröttsamt med all skadeglädje. Hur kommer det sig att det partiet tilltalar 30% av väljarna. Tack för en viktig och bra blogg.

  SvaraRadera
 4. Hej Anonym, Jag vet inte om kritiken är riktad mot mig men om man inte tar in fysiska personer i min kritik mot systemet så blir kritiken otroligt torr, ungefär som fnöske. Vem vill läsa utläggningar med referenser till vetenskapliga rapporter eller matematik?

  Att S fortfarande attraherar 30% betyder ju inte att som är bra, bara att dom är bättre än de andra för 30% av de röstberättigade.

  SvaraRadera
 5. Ja där var den där bilden ja. Var det månne Östrosens bittraste minne i livet? Nä han måste ha något liknande från tidigare i bagaget för annars hade han inte blivit som han är.

  Mvh/TJT

  SvaraRadera