lördag 15 oktober 2011

Dom orkade inte göra sig av med honom!

En av de stora behållningarna med en blogg är ju att den är interaktiv och rubriken fick jag gratis av en av många kommentatorer igår. Den är nog på pricken rätt och visar vilken kris de har internt och att hämnden mot de som läckt och gått ut offentligt kommer att bli hård ty så har Juholt betett sig lokalt i Kalmar Län. Tydligen så har inte självbilden förändrats utan man ser sig som statsbärande med rätt att utse potentater lite här och där. Många många har vittnat om den interna kulturen som är vidrig för att uttrycka det milt.

Ser vi på 80-talisterna så flockas dom ju inte direkt kring S utan till det nya M med anton Abele och Balla Hanif plus Annie Lööf (C) och Gustav Fridolin (MP). Kan inte hitta en enda politisk entreprenör som är S sedan Jan-Emanuel nu cashat in 250 miljoner på sina vårdhem.

Så tillbaka till den grekiska tragedin och som Pyrrhus så vist sade, en sådan här seger till och vi är förlorade. S med den maktstruktur dom har och tydligen vill fortsätta med glider obönhörligen längre ner i det totalitära träsket med Ljugholtarn.

på pluskontot kan man väl säga att vi ni har att se fram emot mer odödliga citat och roliga ord att lägga in i akademins ordlista. På minuskontot är ju att detta är en örfil på oss alla vanliga som knegar på och försöker göra rätt för oss.

Lex Juholt kommer numera att bli att man dubblar sina avdrag och sedan blånekar allt ansvar!

6 kommentarer:

 1. Visst ganska många organiserade sossar tror att Juholt kan vända opinionen uppåt. Med det konstaterandet får man komma ihåg att partiaktivister i alla partier avviker kraftigt i åsikt i relation till väljarna.
  För sossarnas del är partiaktivister mer vänster än väljarna.
  Att J. behåller W. som ekonomisk talesperson är gott för Alliansen. På sikt lär det bli ogörligt att hålla ihop ett parti med ett så vitt åsiktsspektrum om man inte kan utnyttja offentliga sektorn till att fixa schyssta jobba till idoga partiaktivister.
  Dacke har studerat hanteringen av den kommunala makten i Oskarhamn har jag förstått. Jag skulle gärna vilja läsa dessa blogginlägg. Var finns inläggen?

  SvaraRadera
 2. Jaha men nu får Smålänningarna/Kronobergarna i a f skjuta vargen Kynna. D v s om det göres före den 4/11. Men Du är väl inte bosatt i Kronoberg.
  Det fina var att man påstår att vi skall få skjuta 20-40 vargar i vinter - om nu inte murveln fått det om bakfoten.
  Det lär väl inte gälla mina vargar dock? Fast jag tycker nog att experimenterandet borde kunna avslutas nu så att vi fick rensa trakten. Att få tillbaka rådjuren lär väl dock ta ett decennium. Den som lever får se.
  TJT

  SvaraRadera
 3. Eftersom jag avskyr S så gillar jag att Herr Juholt är kvar då han kommer göra mer skada än nytta. Alfons Reinfeldt "biggest asset"!

  SvaraRadera
 4. @Lars: Om du googlar på bloggnamnet och juholt och oskarshamn, korruption, cosa nostra, wretlund, byggebo så ska det mesta komma fram.

  @TJT: Ingen vargjakt i år heller. Däremot kanske den sydeuropeiska varianten i gränsen mellan Bulgarien och Serbien. De har även shakaler.

  @Flako: Visst är radarparet knoholt och Wemjelich alliansen bästa partiarbetare. Med dessa för sig själva så är regeringsmakten ohotad men det är mycket illa för demokratin och det är väl ändå det som är huvudmålet med vårt demokratiska system?

  SvaraRadera
 5. Har googlat och hittade en massa! Hela grejen med S, det inavlade, att man föds in i partiet, alla informella vägar ryggdunkningar å korruptioner, det är helt otroligt, å det stämmer förmodligen in på fler s-styrda kommuner i landet. Själv bor jag i en kommun där S styrt sedan 1942, 69 år!! Olika saker har flutit upp även här, men det är en liten kommun med starka hierarkier.

  SvaraRadera
 6. Se där ja! Nu redan har huvudena börjat rulla.

  Detta kan Du väl ändå inte köpa som rubrik?

  TJT

  SvaraRadera