lördag 8 oktober 2011

Girighetens kolportör


Jag har ju redan för flera månader sedan utnämnt Håkan Juholt till en Lame Duck dvs han var redan då vingskjuten och frågan var bara när sossarna skulle plocka honom. I och för sig hade jag ju för över ett år sedan utnämnt honom till en lokal maffiaboss i Oskarshamn då den staden förtjänar att granskas hårdare av media och polis då korruptionen i Göteborg är en västanfläkt mot den i Oskarshamn.

Men men jag kan som idag tycka lite synd om Håkan bråkan som aldrig fick en chans utan nu verkar fullständigt myteri förekomma då Ilmar och Mållgan har gått över till SD enligt vissa eller fått markkontakt enligt andra och tycker att vi gott kan utvisa kriminella och inte sätta dom i Svenska fängelser först.

Men men omtanken om Håkan vissnar och han är girighetens kolportör som Palme skulle ha sagt om han levt. Vad Erlander skulle ha sagt om dagens sossar vill vi nog inte veta.

Vi kan ju avsluta med vad Håkan tyckte om sig själv innan han blev vald: ”Oj! De är inte kloka. Jag är alldeles för yvig, ostrukturerad – jag har inte en personlighet som passar för att ha ett sådant ledande uppdrag. Jag vet det, jag känner mig själv väldigt väl. Jag ser det som helt otänkbart. Jag har varken kapaciteten politiskt ­eller socialt att ställa mig först i Sveriges största politiska parti. Jag inser min begränsning.

Media: DN, DN1, SVD, AB
Bloggar: Anybody, tokmoderutten, gråsälen,

7 kommentarer:

 1. De jobba säkert i skift så han visste nog inte att hon bodde där, så måtte det ha varit. Kan inte tänka mig att en partiledare för Sveriges största parti saknar sunt förnuft, dvs att utan kännedom om regelverk förstår att det inte är rätt.

  mvh Svenne

  SvaraRadera
 2. Aha så måste det ju ha varit. Tack för insikten Svenne!

  SvaraRadera
 3. Mannen med 144000 kronor I MÅNADEN har mage att begära bidrag men pallar tydligen inte att kolla upp villkoren för bidraget...

  SvaraRadera
 4. Han kunde ju bett sin Kulbo att göra det, nej visst hon var ju dömd för bedrägeri.......

  Det ser verkligen illa ut detta. Nu kommer folk att gräva vidare. Undra vad som kommer fram härnäst. Jag tycker personligen att korruptionen i Oskarshamn är allvarlig men jag verkar vara ensam om det.

  SvaraRadera
 5. De har väl lärt sig redan i ungdomsförbunden att inte vara så noga med bidragen, hmm bara noga med att få in dem förstås.

  mvh

  Svenne

  SvaraRadera
 6. Peter Eriksson9 oktober 2011 17:21

  Juholt är rökt. Ingen vill ha en bidragsfuskande slarver som statsminister. Bara att välja en ny partiledare som inte är kriminell om (S) skall ha någon chans 2014.

  Vad är det för korruption i Oskarshamn du talar om? Borde inte samma myndighet som skall granska Juholts bidragsfusk också granska Oskarshamns kommun?

  SvaraRadera
 7. Samma som i götet dvs nepotism och riggade upphandlingar S styr ihop med facket så att cheferna är maktlösa och byts ut med jämna mellanrum. Sveriges sämsta fastighetsbolag osv osv osv. Googla bara dackecountry och korruption alt byggebo, cosa nostra, juholt, osv.

  SvaraRadera