måndag 17 oktober 2011

stackars nätnötterna!

Den så en gång inspirerande gräsrotsrörelsen host host som inte alls var dikterad och styrd uppifrån har fullständigt krackelerat nu efter valförslusten 2010. Man kan ju säga att denna rörelse med mer än 500 bloggare är som en katalysator på hur sossarna mår och det är ju inte så bra tydligen.

Nu med en ny partiledare eller fuhrer som vissa skulle säga, så appliceras i alla fall management by Hitler vilket innebär i praktiken att man utser fler än en person med samma ansvar. Mycket effektivt om man vill att folk under en ska bråka med varandra och inte med dig. Nu ska knohultarna ut på sin egen eriksgata vilken nog med hans förmåga snabbt omvandlas till en ny eriksgate. Man kan ju se från första dagen här att det bara är inbjudna som för komma dit. Så mycket för den interna demokratin att inte ens alla som är medlemmar är välkomna.

Sålunda ska alla kärleksfulla kritiker kapas jämns med fotknölarna vilket drabbat tex. Alexandra, Johan, Peter , Johanna och de andra som viskat lite om att de kanske kanske skulle utveckla sin interna demokrati. Bengan Silfverstrand ser till att rätta in dom andra i leden. Kanske dags att införa en fond för alla skadade nätnötter som stöts ut? Med tanke på hur stora arvoden, i många fall ekonomiskt oberoende, som de går miste om så bör ju fonden vara stor. Kanske LO's 150 miljoner som de vill kasta på vänsterentreprenörer kanske vore en start?

Bodström vill tidsbegränsa uppdragen vilket ju är en bra start. Varför drev han inte det när han hade en maktposition?

7 kommentarer:

 1. Med Bengt Silfverstrand som partikamrat behöver Juholt inga fiender.

  SvaraRadera
 2. @Anonym

  "Nordkoreansk hejarklack" är ett begrepp jag använt mig av i dessa sammanhang. Lika skrämmande varje gång den uppträder. Som nu.

  //JW

  SvaraRadera
 3. Det finns alltid en stubbe ledig i exilen för dig! Inte ens Bengan hittar dit och gott om vilt är det också. Fyllt på förrådet så det vankas kronhjort när vi ses!

  SvaraRadera
 4. Johan, är inte du socialdemokrat? Menar du att dina partikamrater är en nordkoreansk hejarklack eller är det övriga som är hejarklacken?

  SvaraRadera
 5. Tror han tänker på sin partikamrat Bengt et al. som även är dömd för just dylika fall av förtal o dyl.

  http://sossekoll.blogg.se/bengt_silfverstrand.html

  Han satt efter domen många många år i riksdagen....

  SvaraRadera
 6. hejqrklacken klapprar så takten går ur partiet och kvar står ett par tondöva som ska tolka samtiden

  SvaraRadera
 7. Att de nyttiga idioterna gråter ut offentligt blev tydligen för mycket för de som håller i trådarna i stora köttgrytepartiet.

  Ingen klappar som Nalin Pekgul.

  SvaraRadera