fredag 5 februari 2010

Skalper tagna 2009 och vad väntar oss 2010?

Denna blogg har bara funnits sedan Mars 2009 och startades för att göra ett litet bidrag att utveckla demokratin. Det har inte blivit så mycket av den varan än mer än några nålstick i sidan på en del samhällsfenomen och dess företrädare, lite som ett digitalt gerillakrig. Mycket av det som
varit snett har utvecklats i positiv riktning då ballongerna har pyst ut eller i varje fall börjat pysa och man kan se att samhällsfenomenet i alla fall inte vinner mer mark.

Internationellt så är den stora skalpen IPCC och dessa ledare Rajendra Pachauris som nu visar sig bara vara ytterliggare en megaloman som vill öka sin makt med tvivelaktiga metoder. I och med att Rajendra har suttit på en enorm makt så är konsekvenserna av hans tvivelaktiga metoder desto värre. Att IPCC organiseras under FN är ju bara ytterliggare ett sympton på en sjuka inom denna organisation som borde vara snövit men som är helkorrumperad. som ett brev på posten så kommer nu plötsligt efter Köpenhamnsfiaskot att klimatprognoserna inte är alarmerande. Lokalt i lilla Sverige så har Tällberg foundation förlorat all sin trovärdighet när de dessutom som lök på laxen propagerar för en världsregering på en mycket odemokratisk grund.
Miljöorganisationerna WWF och Greenpeace har också förlorat mycket i trovärdighet som ensidigt propagerat för drastiska åtgärder på lös grund. Dessa organisationer är mycket odemokratiska och försök att bli medlem i dom, det går inte. På det personliga planet så gjorde opportunisten Klas Eklund en stor blunder som skrev en bok, vårt klimat, som redan nu måste betraktas som ett praktfiasko och jag tycker nästan synd om den gode Klas som på sin blogg blev fullständigt nergjord och som som nu gått i dvala. I Dagens digitala värld så måste du ha faktan och argumenten på din sida för att vinna, det går inte annars vilket klimatbluffen visar.

Vem bidrog till att dra ner byxorna på denna klimatbluff. Jo massvis med oberoende bloggare som envist bet sig fast i bluffen och gnagde sig in i träsket. Denna skalp slår allt annat och det jag hoppas är att vi nu reflekterar och tänker ett steg längre då megalomarerna i form av typer som Anders Wijkman, Johan Rockström och Al Gore bara omgrupperar och snart kommer dom med en ny domedagsprofetia som dom vill ha makt för att förhindra.

För mig i alla fall så framstår 2009 som det år då oberoende bloggar definitivt tog klivet in som en stor maktfaktor som kan påverka opinionen.

I den lilla ankdammen Sverige lever den marxistiska feminismen i bakvattnet efter 2004 års avslöjande TV reportage könskriget. Även här finns massvis med människor som lever i en symbios i det genusindustriella komplexet. Vissa av dom har till och med blivit utnämnda till professorer vilket gör att ett löjets skimmer faller tungt över den Svenska akademiska världen.
Här kan vi se det paradigmskifte som jag tror kommer att växa nu under 2010 och vi har inte ännu kommit över kanten då TV mediat fortfarande domineras totalt av SVT och TV4 med all propaganda som de dagligen spyr ut. Det sker ofta skickligt genom att inbjudna experter är handplockade och aldrig låter man olika sidor komma till tals. Här kommer en demokratisering ske då TV mediet i framtiden kommer att gå via internet och kostnaden att sända då följdaktligen kommer att sjunka som en sten och fler aktörer kommer att komma in, till det tjänstemanna-politik industriella komplexet fasa. ( Om någon kan komma på ett bra namn på denna industri som styr Sverige så vinner du ett vildsvin ;)) Här är ett underbart huggskott på det genusindustriella komplexet gjort via TV mediet. Jag lyfter på hatten för Matte Matik och Matte Tanja. Jag blir riktigt sugen på att anmäla mig till en kurs i explicita Runge-Kutta metoder för simulering av komplexa samhällsfenomen om läraren alltid går klädd som en ängel!

Se och njut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar